• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overzicht Interfiliere Parijs Voorjaar Zomer 2019

Overzicht Interfiliere Parijs Voorjaar Zomer 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De stoffenexperts van Trendstop voorzien u van een gids voor de essentiële print- en stoffentrends voor lingerie en sportmode die van invloed zullen zijn op de stoffenmarkt in voorjaar zomer 2019. Ons team reisde af naar het Interfiliere evenement dat in het Porte de Versailles Expo Centre in Parijs gehouden werd, en waar grafische oppervlakeffecten en de zintuigelijke ervaringen van textielafwerkingen de inspiratie vormden voor functionele sportkledingstoffen en deze verhieven.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar vier stoffentrends die bepalend zullen zijn voor voorjaar zomer 2019. Digital Retro en The Graphic Stripe tonen aan hoe klassieke en vintage prints nieuw leven wordt ingeblazen voor het nieuwe seizoen. Leaf Motifs en 3D Floral Lace verkennen de manier waarop thema’s uit de natuur lingerie en verfijnde modestoffen beïnvloeden.

Digital Retro

Retroprints krijgen voor voorjaar zomer 2019 een update met een digitale uitstraling. Korrelige effecten worden bereikt door middel van gebroken en vervormde geometrische prints en rimpelige oppervlaktes. Felle vintage tinten worden geaccentueerd door zwart en wit, terwijl lumineuze accenten een dynamisch stukje kleur toevoegen aan all-over prints.

Leaf Motifs

Natuurthema’s maken hun opwachting in de vorm van tropische palmprints, lommerrijke applicaties en verfijnde bladeren van kant. Vaalgroene tinten en zachte zwarte achtergronden voegen in SS19 elegantie toe aan bladmotieven, geschikt voor zowel mode als lingerie.

The Graphic Stripe

De klassieke streep wordt voor zomer verheven met grafische lineaire motieven in een combinatie van levendige kleuren. Strepen in verschillende breedtes, uitgevoerd in sportieve felle kleuren, vallen op tegen modetinten en zwart, terwijl ononderbroken strepen tegen een subtiele printachtergrond nieuwe contrasten creëren.

3D Floral Lace

Traditionele kanttechnieken krijgen een extra dimensie met 3D applicaties en versieringen. Linten zijn opgerold in de vorm van verhoogde rozen, tere lingeriestoffen zijn opgeknipt en genaaid in de vorm van bloemblaadjes en zwaar geborduurde stukken contrasteren met delicaat maas.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring/Summer 2018 In the Desert Material Forecast Theme van Trendstop, met belangrijke stoffentrends voor het komende seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Digitale Textil, Pisa Tekstil, Brugnoli Giovanni, Rocle by Isabella, Junior by Adele Zibetti, Antik Dantel, Digitale Textil, JY Textile, Rueff Textil, Deep Blue by Jean Bracq, Soulis Kuehnis, Oriental Embroideries, allen Voorjaar Zomer 2019.

Trendstop