Overzicht Lineapelle Milaan Herfst Winter 2018-19

De damesmode experts van Trendstop bieden u een kijkje achter de schermen naar de essentiële stoffenthema’s die van invloed zullen zijn op kleding, accessoires en interieurs in herfst/winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Ons team reisde af naar de vooraanstaande internationale lederbeurs, Lineapelle in Milaan, waar creatieve herinterpretaties van de klassiekers met onverwachte kleurencombinaties en uitgesproken herbewerkingen van de traditionele looierijtechnieken te bewonderen waren. Ons uitgebreide verslag van de stoffenbeurs en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited de kleur-, print- en textuurtrends te zien die bepalend zullen zijn voor lederwaren in FW18-19. Terracotta Dune voegt een warme, herfstachtige uitstraling toe aan natuurlijke lederwaren, terwijl Laundry Bag Checks een modern, utilitair gevoel introduceert aan huiden met print. Shredded Suede illustreert het belang van textuur dit seizoen, met zwaar opgeruwde oppervlakken die de ruige eigenschappen van leer combineren met een zachte, tactiele aanpak.

Colour - Terracotta Dune

Overzicht Lineapelle Milaan Herfst Winter 2018-19

Terracotta tinten laten zich voor herfstachtige roodoranje tonen inspireren door drooggebakken kleitinten. Aardse tinten voegen warmte toe aan het winterpalet, en versterken de organische esthetiek van soepele huiden, ponyhuiden en glanzende, opgepoetste afwerkingen.

Print - Laundry Bag Checks

Overzicht Lineapelle Milaan Herfst Winter 2018-19

Klassieke ruiten en tartans krijgen een hedendaagse, utilitaire update met elementen die verwijzingen naar waszakken. Uitvergrote ruiten in uitgesproken kleuren en metallic afwerkingen verwijzen naar alledaagse objecten die traditionele prints en motieven moderniseren.

Skin Textures - Shredded Suede

Overzicht Lineapelle Milaan Herfst Winter 2018-19

Suede oppervlakken krijgen voor winter een extra textuurmatig element met harige, shredded vleugen en ruige behandelingen. Shredding technieken verlenen een versterkt tactiel gevoel aan zware, ruige behandelingen met witte punten en subtiele tweekleurige afwerkingen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall/Winter 2017-18 Lineapelle Fabric Show Overview van Trendstop, een onmisbare gids voor de leder- en stoffeninnovaties direct vanuit Lineapelle in Milaan. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Overzicht Lineapelle Milaan Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Russo di Casandrino, Conceria 800, Russo di Casandrino, Ge Fin, Ambassador, Carbipel, Sciarada, Ambassador, Caravaggio, allen Herfst Winter 2018-19

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN