Overzicht Premiere Vision Parijs Herfst Winter 2018-19

De stoffenexperts van Trendstop bieden u een kijkje achter de schermen naar de essentiële print- en stoffentrends die van invloed zullen zijn op de stoffenmarkt in herfst/winter 2018-19. Ons team reisde af naar het Premiere Vision evenement, gehouden in het Parc d’Expositions in Parijs, waar een optimistische, toekomstgerichte sfeer heerste, met thema’s als milieuverantwoordelijkheid, duurzaamheid en inspiratie uit de natuur gecombineerd met de nieuwste technische innovaties en digitale invloeden die belangrijk zullen zijn voor uw volgende herfst/winter collecties. Aan de hand van ons uitgebreide verslag en beelden van de stoffenbeurs beoordelen wij de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, zodat u in staat bent de best mogelijke beslissingen te nemen voor uw collecties.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie stoffentrends die bepalend zullen zijn voor het herfst/winter 2018-19 seizoen. Nouveau Neoprene verkent de transitie van de scubastof van puur performance tot onmisbaar modestofje, terwijl The Fashion Tweed een moderne heruitvinding van een klassieker is. Astronomy Prints wendt zich tot de toekomst met een combinatie van galactische digitale prints en illustraties.

Nouveau Neoprene

Overzicht Premiere Vision Parijs Herfst Winter 2018-19

Scubastoffen worden voor herfst/winter herbewerkt met een lichtere aanpak die zich goed leent voor modieuze en sportieve applicaties. Sponzige texturen met jersey-achtige afwerkingen of contrasterende gemêleerde achtergronden maken gebruik van de athleisuretrend, terwijl zachte pasteltinten en bleke neutrale paletten een trans-seasonal uitstraling verlenen aan substantiële stoffen.

The Fashion Tweed

Overzicht Premiere Vision Parijs Herfst Winter 2018-19

Bouclé tweedstoffen krijgen voor herfst een modieuze twist met veelkleurige, multitextured breisels met glinsterende metallics erdoorheen. Geabstraheerde ruitjes en strepen in lus-vormige, pluizige garen worden opgeleukt met kleine borduursels of folie-effect coatings voor een hedendaagse interpretatie van een klassieke stof.

Astronomy Prints

Overzicht Premiere Vision Parijs Herfst Winter 2018-19

Nevel prints, planetaire patronen en astrologische motieven geven herfststoffen een buitenaardse uitstraling. Fotorealistische beelden zijn in lagen over elkaar geplaatst en opgebouwd voor een zachtere, geabstraheerde interpretatie van digitale prints, terwijl illustratieve dierenriemtekens over maanlandschappen een frisse benadering van de ruimtetijdperktrend bieden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall/Winter 2017-18 Premiere Vision Fabric Show Overview van Trendstop, een essentiële handleiding voor stoffeninnovatie direct vanuit Premiere Vision in Parijs. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Overzicht Premiere Vision Parijs Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: G Vision, Ego Expe Pecci, SNT, Jules Tournier Since 1865, Lanificio Di Sordevolo, Laurent Garigue, Mitwill Textiles Europe, Fun Tekstil, Aker, allen herfst/winter 2018-19.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN