• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overzicht SS18 Herencollecties Londen

Overzicht SS18 Herencollecties Londen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de nieuwste inzichten in de belangrijke collecties, invloedrijke ontwerpers en mode innovaties uit Londen. SS18 is de vijfde verjaardag van het evenement met 70 ontwerpers die ruim 100 catwalkshows en presentaties presenteerden. Kunstenares Tracy Emin ontwierp een speciaal logo ter eren van het evenement en een video werden getoond die in samenwerking met het blad i-D werden gemaakt. Dit bevestigt de status van de stad als centrum van avant-garde herenmode. De herenmode experts van Trendstop onthullen de trends die van invloed zullen zijn op uw volgende collectie, terwijl wij met ons uitvoerige beursverslag en foto’s van de catwalks iedere trend analyseren op basis van zijn commerciële waarde en levensduur, waardoor u de beste beslissingen kunt maken voor uw collectie.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited drie essentiële trends te zien die bepalend zullen zijn voor het SS18 heremodeseizoen. Bij Surfer Luxe wordt de sportieve look verheven door het gebruik van hoogwaardige stoffen en afwerkingen, terwijl The Safety Strap utilitaire details introduceert in zowel formele als informele categorieën, waarbij hybride stijlen blijven overheersen. Tenslotte beschermt Spring Showers tegen het onvoorspelbare zomerweer met trendy aanpassingen aan traditionele waterbestendige jassen.

Surfer Luxe

Nonchalante surferstijl wordt tot luxe verheven dankzij het gebruik van weelderige stoffen en uitvoerige prints. Boardshorts en coverups worden in zijde en satijn uitgevoerd, terwijl dikke rubberen afwerkingen een hoogwaardig tintje verlenen aan trainingsbroeken en tops. Mix en match prints zijn geïnspireerd door klassieke zijden sjaals, en combineren traditionele bloemenprints, barok krullen en behangmotieven met abstracte geografische prints en strepen.

The Safety Strap

Herenmode maakt gebruik van de hybride trend met de toepassing van atletische banden en riemclips op streetwear en formele kleding. Zomen van geweven nylon zien we op touwtjes sluitingen, ontspannen hoodies en pakken voor een high performance utilitaire look. Opvallende oranje accenten en typografische prints versterken het technische gevoel.

Spring Showers

Jassen zijn geïnspireerd door de klassieke regenjas met een glanzende, waterbestendige afwerking. Trendy kleuren in vinyl of lak afwerkingen zorgen voor een update van traditionele stijlen, terwijl mid- en korte lengtes voor een meer verfijnde benadering van festivalkledij zorgen, en tevens beschermen tegen onverwachte zomerse buien.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2016-17 London Trade Show Overview van Trendstop, een onmisbaar rapport met de beste collecties van het seizoen en de meest trendbepalende ontwerpers. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: 3.1 Phillip Lim, Oscar de la Renta, Warm, Chanel, Kitx, all Resort 2018.

Trendstop