• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Plussize label Yoek groeit explosief

Plussize label Yoek groeit explosief

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Al sinds 1986 maakt de YOEK Fashion Group mode voor de vollere vrouw. Inmiddels is Yoek uitgegroeid tot één van de bekendste labels binnen Nederland en heeft het ook de Europese markt veroverd. Naast de enorm kleurrijke Yoek collectie heeft het concern een after dark-chic Black Label en een jonge Miss Y collectie voor curvy girls. Dat het YFG voor de wind gaat blijkt uit hun recent geopende nieuwe pand onder de rook van Amsterdam, geheel gericht op het groeiend aantal retailers en de online store. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche en een vast team van designers en productontwikkelaars, beschikt het bedrijf over een uitstekende expertise in vrouwelijke vormen, maatvoering en de vaardigheid van het patroon maken, en dat alles in collecties van een hoge kwaliteit. Door het continue succes en de aanhoudende vraag, werd het tijd voor een nieuwe lijn naast de bestaande succeslabels.

Foto: Black Label

PORTRAITS nieuw label Yoek

Yoek komt met een vernieuwende, minimalistische lijn genaamd ‘P O R T R A I T S’. Naast de bestaande collecties voor een grotere maat en het summiere aanbod hiervan in reguliere winkels, betekent dit een absolute toevoeging binnen het huidige segment voor vrouwen met rondingen. Naast deze lijn blijft Yoek onveranderd doorgaan met het ontwerpen van collecties voor Yoek, Black Label en Miss Y. Inmiddels brengt het label hiervoor maar liefst 12 collecties per jaar uit.

Foto: Yoek

Uniek door eenvoud

Momenteel wordt er dus een nieuw hoofdstuk geschreven in het Amsterdamse atelier; de introductie van een verfijnde, minimalistische collectie met een ruime keus aan essentiële items. Het verhaal van P O R T R A I T S ‘kijkt’ als een onvergankelijk fotoalbum; de nieuwe collectie brengt middels verschillende stijlen een unieke expressie zoals bij een portret. Er is een range designs met vloeiende silhouetten, in effen tinten en vervaardigd van pure materialen. De premium lijn is ontworpen met het oog op duurzaamheid en reikt verder dan de grote hoeveelheid vluchtige trends waar we tegenwoordig mee te maken krijgen.

Foto: Miss Y

Lancering eerste wintercollectie

De eerste P O R T R A I T S collectie bestaat uit luxueuze designs met geometrische vormen en hoekige lijnen. De silhouetten stralen eenvoud uit en dit wordt versterkt door het gebruik van rijke texturen (100% wol, zacht leer), inventieve stoffen (lichtgewicht mesh, glanzend katoen) en gedekte kleuren. Het kleurenpalet voor het aanstaande seizoen is er één van natuurlijke kleurnuances; van rood-bruin brique, tot een licht staalblauw, militair groen en nachtblauw.

De P O R T R A I T S collectie ligt vanaf augustus in de winkels en is vanaf dan ook online te koop via de store yoek.com

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd welke functies er op dit moment openstaan bij Yoek? Klik dan hier voor meer informatie en vacatures!

Top foto: Portraits
Partner Content