• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Prèt-à-Porter Paris herfst/winter 2005

Prèt-à-Porter Paris herfst/winter 2005

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van 28 tot en met 31 januari 2005 vindt de internationale modevakbeurs Prêt-à-Porter Paris plaats in het expositiecomplex Paris Porte de Versailles in Parijs. Op de Prêt-à-Porter worden de nieuwste trends getoond op het gebied van mode en accessoires. Deze internationale vakbeurs is opgedeeld in 14 verschillende sectoren. Elke sector heeft daarbij zijn eigen karakteristiek.

 

Atmosphère d’hiver, bevindt zich op de tweede verdieping. De Atmosphère d’hiver is gereserveerd voor de creatieve ontwerpers. Deze sector straalt veel vrouwelijkheid en elegantie uit. Het is een onderdeel van de beurs die men niet mag missen. By Casabo en Casabo Homme, deze hippe en creatieve wereld bevindt zich op de derde verdieping. Deze sector heeft een zeer uniek concept. Deze winter is er een Magisch Bos met alle materialen van dit seizoen, zoals tweed enz.

Pick&Mix, deze wereld is in urban-style, gemaakt voor de actieve generatie. Pick & Mix presenteert zestig karakteristieke merken. Deze sector is gereserveerd voor de jonge creatieve merken. Pick & Mix biedt actuele en van hoge kwaliteit. Er zijn ook een aantal andere sectoren, namelijk de Adresse Première, Jardin Secret. Le Studio, Influences en Urban Touch, enz.

Trend Forum Bij het forum de Tendances, kan men in één keer de must-haves zien voor het nieuwe seizoen en de nieuwste kleuren en materialen voor de kleding en accessoires.

La Boutique Performante Het zal niet alleen om mode collecties gaan, zo zal er een boetiek opgezet worden met daarin veel informatie voor de detaillisten. Aan de hand van vier thema’s wordt de ideale boetiek gemaakt.

Franchise Avenue Ook voor de franchise ondernemers zal er een speciale trefpunt zijn, zodat zij makkelijk in contact kunnen komen met internationale merken.

Voor nog meer informatie over de sectoren en/of over de nieuwe activiteiten op de beurs, kijk dan op: www.pretparis.com, bel 020-4620020 of kijk op www.promosalons.nl

Pret a porter