Sportlabel Reebok en muzikant Pharrel Williams hebben hun samenwerkingsverband beëindigd. In december van 2003 meldden de twee samen schoenen en kleding onder de namen Ice Cream en Billionaire Boys Club op de markt te brengen. Maar direct daarna werd al duidelijk dat de ideeën van beide partijen op gebied van ontwerp en verkrijgbaarheid niet verenigbaar waren.

De 'scheiding is met wederzijds goedvinden uitgesproken', aldus de berichten. Schoenen onder de naam Ice Cream worden door Reebok nog tot 30 juni 2005 in de winkels verkocht.

Reeboks marketingdirecteur Dennis Baldwin laat weten dat beide partijen graag wilden dat de samenwerking succesvoller was, maar dat 'het gewoon niet paste'. Dit wil niet zeggen dat Reebok en de muzikant nooit meer samen zullen werken. "We vinden beiden dat de deur voor een eventuele samenwerking in de toekomst geopend blijft", laat Baldwin weten.

Williams gaat nog verdere plannen onthullen. Het lijkt erop dat hij zowel het kledinglabel Billionaire Boys Club, als het schoenlabel Ice Cream wil blijven maken en verkopen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN