Tennisster Venus Williams zal de Britten doen achteroverslaan wanneer zij volgende week op Wimbledon verschijnt. En niet alleen met haar overdonderende tennisspel. Williams heeft namelijk een nieuw tennisjurkje. Het lijfje van de outfit is een sexy korset dat half dichtgeregen wordt op de rug en daarbij de ruggengraad grotendeels bloot laat. De gewaagde creatie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het sportmerk Reebok en modeontwerpster Diane von Furstenberg.

Zowel Venus als haar zus Serena zijn grote fans van de modeontwerpster. Von Furstenberg: "Allebei dragen ze mijn kleding, ze lenen mijn kleding aan elkaar uit en ze ruziën erom." Voor het US Open toernooi in september heeft Diane von Furstenberg een opvallende zwarte creatie voor Venus Williams ontworpen. Voor Wimbledon moet de outfit traditiegetrouw helemaal wit zijn.

Inspiratie ontleende von Furstenberg aan de jaren twintig van de vorige eeuw, toen vrouwen voor het eerst tennis gingen spelen. "En ik heb geprobeerd daar een moderne look en feel aan te geven. In die tijd lieten vrouwen het korset net achter zich, dus het leek me leuk om dat er weer aan toe te voegen."

Samen met creatief directeur Nathan Jenden heeft de ontwerpster een sportieve lijn ontwikkeld die tijdens de U.S. Open gelanceerd zal worden. De collectie omvat tops, hotpants en rokjes met zwart-witte grafische prints, die zijn ontleend aan haar eerste eigen ontwerpen. De nieuwe lijn, RbK by DVF, zal vervolgens worden uitgebreid met trainingspakken, tennisschoenen en yoga outfits.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN