• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Reorganisatie Dockers; kantoor Amsterdam dicht

Reorganisatie Dockers; kantoor Amsterdam dicht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Levi Strauss & Co heeft een reorganisatie van Dockers Europe aangekondigd. Als onderdeel hiervan zal het hoofdkantoor in Amsterdam worden gesloten en naar Brussel verplaatst. Ongeveer 50 werknemers raken als gevolg van de verhuizing hun baan kwijt.

Met de reorganisatie wil Levi Strauss Europe niet alleen de kosten beperken, maar ook verschillende bedrijfsprocessen stroomlijnen. Doel is het meer rendabel en efficiënter maken van de gehele Europese afdeling. De onderneming komt kort nadat Levi heeft besloten om Dockers toch niet te verkopen, omdat niet aan de vraagprijs voor het dochterbedrijf werd voldaan.

Keith Harkess, directeur van Dockers Europe, evenals de merchandise en marketing directeuren Peter Ruis en Nick Vance verlaten het bedrijf. Hun verantwoordelijkheden zullen worden overgenomen door een interim managementteam onder leiding van Paul Mason, directeur van Levi's Europe.

Levi wil ook een aantal van Dockers sublabels gaan schrappen en zich weer op het basisproduct gaan concentreren. Om welke het gaat is niet bekendgemaakt. Afgelopen zomer lanceerde Dockers nog de 'Made in History'collectie waarmee het broekenmerk een jonger en hipper publiek wilde aanspreken. De verhuizing naar Brussel en de sluiting van het kantoor in Amsterdam wordt volgend najaar verwacht.

Dockers
Levis