• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Robijn Fashion Award 2000

Robijn Fashion Award 2000

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 29 september 2000 gaat de eerste officiele Robijn Fashion Award site van start. Op deze site kunnen bezoekers de vier genomineerde ontwerpen voor de Publieksprijs bekijken en stemmen op hun favoriete ontwerp. Door te stemmen bepaalt men mede de winnaar van de Publieksprijs. Bovendien maakt men kans op mooie prijzen; de hoofdprijs bestaat uit een reis naar modestad Milaan t.w.v. 5.000 gulden. De stem-actie loopt tot donderdag 26 oktober.

Leuk is dat je niet alleen de genomineerde ontwerpen kunt bekijken en kunt inzoomen op details. Ook kun je lezen en zien hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen; van visie en ideeen van de ontwerper tot schetsen tot de gebruikte materialen tot het uiteindelijke ontwerp. Het publiek kan dus weloverwogen hun stem uitbrengen.

Verder vind je op de site achtergrondinformatie over de ontwerpers, de jury, de historie van de Robijn Fashion Award. En ook een agenda van alle activiteiten rondom dit evenement vanaf de start van de stem-actie op vrijdag 29 september tot na de finale eind oktober.

En last but not least: ga mee een dagje shoppen langs de leukste kledingwinkels in Amsterdam, weg van de bekende en drukke winkelroutes...

Dus surf vanaf 29 september naar http://www.RobijnFashionAward.nl.

robijnfashionaward