• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sexy zilver

Sexy zilver

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Michael Kors, herfst/winter 2003

Gucci by Ford, herfst/winter 2003

De zomer is nog niet goed en wel begonnen of modebewuste mensen kijken alweer vooruit naar het volgende seizoen. En hoewel je nu waarschijnlijk nog niet aan de winter denkt, willen wij je deze trend voor komende herfst niet onthouden. Deze wintertrend is namelijk nu al op veel plaatsen verkrijgbaar en je kunt 'm het hele najaar dragen. Zilver is de kleur die blinkt en goud is out/d!

Zilver wordt komende herfst/winter periode vooral gedragen als accentkleur bij grijs, zwart of wit. De combinaties zijn in de traditie van de glamour girl en buitengewoon chic en stijlvol. Zilveren bloesjes doen het erg goed. Vooral wanneer ze gemaakt zijn van een zijdeachtig glanzend materiaal. Als je van opvallend houdt kies je voor een paar zilveren pumps of (heel cool) een paar hoge laarzen in die kleur.

Maar ook als je niet zo heel erg op wilt vallen hoeft zilver niet in je garderobe te ontbreken. Kijk bijvoorbeeld eens uit naar een zilverkleurige tas, brede riem of een T-shirt met zilveren opdruk. Hoe dan ook, iedereen kan met deze zilvertrend goed uit de voeten. Hou wel in de gaten dat je het als accentkleur blijft gebruiken. Tenzij je - van top tot teen in zilver gehuld - per se voor een marsmannetje wilt doorgaan.

Trend