• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ShirtsofHolland opent overhemden.com

ShirtsofHolland opent overhemden.com

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Op overhemden.com vinden mannen alleen de beste merken overhemden en van die merken ook alleen de beste collecties. Met merken als Profuomo, Jacques Britt, Sleeve7 en R2 Westbrook. Aangevuld met onder meer de populaire Happy Socks en seizoensproducten van Barts.

Veel mannen zien door de bomen het bos niet meer bij hun online zoektocht naar het perfecte overhemd. Zoveel aanbod, zoveel merken, zoveel soorten, zoveel modellen, zoveel boordsoorten, zoveel pasvormen, zoveel webshops. Al eerder heeft ShirtsofHolland het principe van Crowdlistening in Nederland geïntroduceerd; het echt willen luisteren en willen begrijpen wat mensen ervaren. En dus is een grote groep mannen uitgenodigd aan de keukentafel en is lang gediscussieerd over ieders ervaringen en wensen wat betreft het (online) kopen van overhemden.

Wat maakt overhemden.com uniek?

De uitdaging is aangegaan om niet het zoeken naar overhemden centraal te zetten maar het vinden er van. En dan niet zomaar overhemden, maar de beste van Nederland. Met als resultaat een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. En ook nieuwe merken wordt de gelegenheid geboden om zich aan een breed publiek te presenteren. Een voorbeeld daarvan is het jonge Deens merk Bruun&Stengaarde dat zich binnenkort op overhemden.com aan groot Nederlands publiek presenteert.

Clicks en bricks

Uit het onderzoek is gebleken dat veel mannen het nog altijd prettig vinden om 'live' te kunnen passen en te voelen. Daarom is het initiatief genomen om naast overhemden.com ook een fysieke winkel te openen in Amsterdam. In Heerenzaak M op de gezellige winkelstraat Maasstraat 89 in Amsterdam-Zuid is de gehele collectie te ervaren. Uiteraard kunnen daar ook online bestellingen afgehaald worden.

Partner Content