• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Craft Sportswear vertrouwt op TCOG

Craft Sportswear vertrouwt op TCOG

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid van werkwijze bij Craft Sportswear zijn extreem verhoogd dankzij de oplossing van TCOG.

De huidige markt vraagt om snelheid en op logistiek gebied valt vaak nog veel winst te behalen. Het inrichten of bouwen van een nieuw magazijn is voor veel merken dan ook geen overbodige luxe. Maar daarmee ben je er nog niet. De échte winst zit ‘m in het automatiseren van processen. TCOG weet als geen ander hoe je technologie inzet om een onderneming snel winstgevender en efficiënter te maken.

Zo ook bij Craft Sportswear, een functioneel en internationaal snel groeiend sportkledingmerk waar (top)sporters op vertrouwen. Craft Sportswear is met name bekend om zijn hoogwaardige fiets- en hardloopkleding en innovatieve underwear. Om de snelle groei van Craft Sportswear in goede banen te leiden, verrees onlangs een compleet nieuw magazijn in Zwolle. Tijdens de bouw van het nieuwe magazijn, bleek echter dat ook het warehouse management systeem binnen NAV een flinke update nodig had.

“Als we nieuwe software aanschaffen, gaan we niet over één nacht ijs. Zeker niet als het een pittige investering betreft die grote invloed op de bedrijfsprocessen zal hebben”, vertelt Adri Zwarthoff, managing director van Craft Sportswear Benelux. “We wilden er zeker van zijn dat we de goede keuze zouden maken. Daarom besloten we een pitch uit te schrijven. TCOG was één van de vier gespecialiseerde Microsoft Dynamics NAV-aanbieders die we benaderden.”

Volgens Adri Zwarthoff paste TCOG en hun voorstel het beste bij zijn wensen. “De keuze viel op TCOG omdat het een jonge, dynamische en vooral flexibele speler bleek te zijn”, vertelt hij. “Het klikte meteen. TCOG reageerde snel op onze vragen, dacht goed met ons mee en zocht echt naar de beste oplossing voor ons bedrijf.”

Craft Sportswear is erg tevreden met het resultaat. Zwarthoff: “Zowel de inkomende als de uitgaande logistiek gaat stukken sneller. De producten zijn makkelijker te traceren. Dankzij de scanningmodule kunnen we voorraden niet alleen veel sneller, maar ook veel nauwkeuriger tellen. Kort gezegd: de nieuwe ERP-oplossing van Microsoft in combinatie met itSuitsFashion met wholesale functionaliteit van TCOG stelt ons in staat om supersnel te schakelen en altijd precies te weten wat de actuele stand van de voorraad is. Snelheid, accuratesse én betrouwbaarheid zijn dankzij TCOG, tot ons grote genoegen allemaal extreem verhoogd.”

Over TCOG

TCOG, met hoofdkantoren in IJsselstein (NL) en Turnhout (BE), is sinds 2001 actief als Microsoft ERP partner. TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in Fashion, Retail en Industry werkelijk het beste uit hun business kunnen halen. Bij TCOG werken mensen-mensen die er alles aan doen om hun klanten verder te laten groeien met hun ambities. Dit door te denken vanuit het oogpunt van de klant en daar eigen kennis en expertise aan toe te voegen. Meer informatie over TCOG is te vinden op http://www.tcog.nl, volg TCOG op Twitter via @TCOGtechnology of volg ons op Facebook.

Partner Content
TCOG