• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SS17 Damesmodeprints op de Catwalks

SS17 Damesmodeprints op de Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de belangrijke prints en motieven die van invloed zullen zijn op de mode in voorjaar/zomer 2017 en daarna. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends zijn ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve blik op drie van de nieuwste, meest essentiële en onmisbare dames printtrends. Art Gallery Nautical blaast het nautische thema nieuw leven een met een fris, modern gevoel, Sketchbook Scribbles biedt een hedendaagse interpretatie van los getekende monochrome afbeeldingen, terwijl From The Retro Archives inspiratie opdoet uit vervlogen tijden met een vernieuwde versie van originele retrostukken.

Art Gallery Nautical

Nautische thema’s krijgen een update met een door kunstgaleries geïnspireerde esthetiek. Klassieke nautische motieven en kleuren worden vernieuwd met uitgesproken colour blocking, geherconfigureerde strepen en nieuwe plaatsingen en proporties.

Sketchbook Scribbles

Artistieke vrijheid wordt genomen met damesmode door het gebruikt van met de hand-getekende krabbels en illustratieve effecten. Complexe lineaire patronen maken een impact in bedrukte stukken die gecombineerd worden met accessoires voor een all-over look, terwijl monochrome garen en naaiwerk een ambachtelijk, creatief element toevoegen.

From The Retro Archives

Damesmode krijgt een retro uitstraling. Typische jaren zeventig kleuren zoals bruin, licht-bruin, oranje en geel worden uitgesproken dankzij abstracte colour blocking, asymmetrische kleurpanelen en accent strepen die in jurken, rokken, broeken en topjes een gewaagde vintage sfeer opwekken.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited kunnen 40 procent besparen op de Catwalk Overview Presentation van Trendstop, een essentiële presentatie met de meest trendbepalende ontwerpers en belangrijke catwalkcollecties. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Joseph, Proenza Schouler, Liselore Frowijn, Chalayan, Marni, Roksanda, Akris, Givenchy and Proenza Schouler allen SS17.

Trendstop