• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SS17 Essentiële Prinstrends voor Mannen

SS17 Essentiële Prinstrends voor Mannen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste printtrends die van invloed zullen zijn op voorjaar/zomer 2017. Zorgvuldig samengestelde en inspirerende seizoensrapporten evalueren de commerciële waarde van iedere individuele trend en na de belangrijke printlooks op de catwalks te hebben uitgelicht, kunnen de Trendstop experts de trends onthullen voor SS17 en de seizoenen erna.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie onmisbare herenmode printtrends uit onze Voorjaar Zomer 2017 prognose. Recon Blocking, By Tokyo en Hazy Days vertonen de laatste effecten, technieken en producties die een fris en modern alternatief bieden voor colour-blocking. Moderne grafische toetsen, statement schaduwcorrecties en speelse interpretaties van plaatsing en schaal blazen geometrische blocking nieuw leven in, terwijl de levensduur van de trend behouden blijft voor de komende seizoenen.

Recon Blocking

De speelse knip-en plak effecten van SS17 bieden een fris alternatief voor blocking. Strepen en geometrische patronen met onconventionele plaatsingen en spelingen op schaal verlenen een luchtig effect aan sportieve applicaties. Kleur, textuur en printcontrasten worden in lagen uitgevoerd voor extra impact.

By Tokyo

Aziatische esthetiek krijgt dit voorjaar de overhand in herenmode. Oosterse symbolen, exotische vogelmotieven en borduursels stralen luxe uit in luchtige zijde items. Uitgesproken kleurelementen en vloeiende grafische lijnen moderniseren traditionele printtechnieken.

Hazy Days

Ombre effecten verlenen een wazig gevoel aan SS17 herenmode. Koele blauwe tinten en rijke paarse tonen vervagen en vertroebelen in vrijetijds- en jasapplicaties, en bieden hiermee een alternatief voor blocking. De overgang van contrasterende prints en motieven creëren een statement.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met een gratis exemplaar van de SS16 Men’s Print Forecast, met de meest commercieel relevante collecties, inspirerende foto’s en laatste applicaties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Etudes Studio, Junya Watanabe, Christopher Shannon, Louis Vuitton, Zeng Fengfei, Xander Zhou, Katie Eary, Fendi en Versace allen Voorjaar/Zomer 2016.


Trendstop