• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SS17 Trendbepalende Vrouwenmodekleuren op de Catwalks

SS17 Trendbepalende Vrouwenmodekleuren op de Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop biedt de lezers van FashionUnited een eerste blik op drie essentiële kleuren vanaf de Voorjaar Zomer 2017 Resort catwalks.

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste looks vanaf de catwalks, waardoor u verzekerd bent van de beste deskundige analyses voor de kleurenkeuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends worden ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie van de essentiële kleuren uit de damescollecties, die voor het eerst werden genoemd in de SS17 Colour Forecast van Trendstop en nu op de SS17 Resort catwalks verschijnen. Red Brick en Rich Denim Ink introduceren een nieuwe diepte aan het voorjaar/zomer palet met rijke, verzadigde tinten. Vanilla Cream voegt een subtiele vrouwelijkheid toe aan ongecompliceerde, utilitaire looks met verfijnde pasteltinten.

Red Brick

Red Brick voegt weelderigheid toe aan het voorjaarspalet. Vurige donkerrode tinten verlenen een stoere uitstraling aan utilitaire stukken en sportieve jassen. Setjes uitgevoerd in laagjes van dezelfde kleur met minimale details creëren een statement in krachtige, verzadigde tinten.

Vanilla Cream

Zomerse tinten krijgen verkoeling met frisse vanille tonen. Zoete, romige tinten contrasteren met gesteven katoen, waarmee gestructureerde silhouetten en minimalistische utilitaire stukken een luchtige en vrouwelijke uitstraling krijgen.

Rich Denim Ink

Klassieke denimtinten krijgen een luxe uitstraling voor SS17 met een dieper, verzadigd donkerblauw. Toegesneden denim en soepel gepoetst leer complementeren de verfijnde toon van jassen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall 2017 Colour Video Presentation van Trendstop, een essentiële video met vooruitstrevende tips voor een succesvolle kleurenselectie en met de onthulling van de best verkopende kleur voor Herfst 2017. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Tomas Maier, Helmut Lang, MM6 Maison Margiela, Sacai, Sportmax, Calvin Klein Collection, Hermes, Wes Gordon, Balmain, allen Resort 2017.

Trendstop