• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SS18 Herenaccessoires op de Catwalks

SS18 Herenaccessoires op de Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste tassen-, riemen- en zachte accessoirelooks die van invloed zullen zijn op de herenmode in herfst/winter 2018-19. Een toenemende belangstelling voor accessoires voor mannen heeft grote groei in de sector als gevolg, met meer accessoires dan ooit tevoren. Van Londen en Milaan tot Parijs en New York, onthullen onze herenmode experts de belangrijke accessoires van de meest toonaangevende ontwerpers en invloedrijke shows, en signaleren en analyseren daarbij drie stijlen die ongetwijfeld van groot belang zullen zijn voor uw volgende collectie. Ons uitgebreide catwalkverslag en talloze beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve kijkje naar drie accessoiretrends die bepalend zullen zijn voor herfst/winter 2018-19. Met de aanhoudende populariteit van utilitaire thema’s, profiteren herenaccessoires van de functionele esthetiek, die geüpdatet wordt met een hedendaagse twist. Nouveau Utility combineert subtiele street en sport invloeden met cargo looks voor een moderne, militaire uitstraling. De Modern Mountaineer voegt het performance aspect van extreme sporten aan formele taillebanden, terwijl de Bucket Update ontspannen stijlen nieuwe leven inblaast met een moderne, minimalistische uitstraling.

Tassen - Nouveau Utility

Utilitaire thema’s blijven populair. Binnen accessoires worden functionele, door cargo geïnspireerde tassen opnieuw uitgevonden met een minimalistische esthetiek en een vleugje urban sporty jeugdigheid. Kaki tinten en creaties van canvas zijn schoner, terwijl grafische sporttape randen en lijven van nylon een high performance element introduceren.

Riemen - The Modern Mountaineer

Riemen krijgen een sportieve, utilitaire uitstraling met nylon weefsel en taillebanden van klimtouw. Extreme sporten zoals abseilen, kletteren en bungee jumpen zetten de toon met actieve invloeden op zowel ontspannen en formele mode. Hergebruikte karabijnclips en rugtassluitingen maken gebruik van de hybride en athleisure trends.

Hoeden & Hoofdbedekking - The Bucket Update

Met de vervaging van formele/nonchalante lijnen, krijgt de bucket hat - met zijn ontspannen pasvorm en ongestructureerde uitstraling – een strakker en schoner uiterlijk. Hedendaagse neutrale tinten en minimalistische details houden het geheel eenvoudig met onverwachte voeringen en tonale colour blocking die de eenvoudige silhouetten iets extra’s verlenen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2016-17 Accessories on the Catwalks rapport van Trendstop, een onmisbare gids voor de beste collecties van het seizoen en de meest toonaangevende ontwerpers. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Christopher Raeburn, Alex Mullins, Valentino, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Neil Barrett, Lanvin, 22/4 Hommes, allen Voorjaar Zomer 2018

Trendstop