• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Strategische alliantie tussen Olly's B.V. en Falc S.p.A.

Strategische alliantie tussen Olly's B.V. en Falc S.p.A.

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Nederlandse bedrijf Olly's b.v., eigenaar van het internationale modemerk Oilily, en Falc S.p.A. hebben besloten een strategische alliantie aan te gaan. Falc S.p.A. is wereldwijd marktleider op het gebied van hoge kwaliteit schoenen voor kinderen en voert daarnaast ook nog een aantal damesschoenen collecties. Oilily brengt naast kleding voor dames en kinderen ook een groot aantal accessoires op de markt, zoals tassen, cosmetica, horloges, schoolartikelen, brillen, enzovoorts.

Schoenen worden beschouwd als een belangrijk instrument om Oilily uit te bouwen tot lifestyle merk. Daarom heeft Oilily besloten om Falc een licentie te geven voor haar kinder- en damesschoenen collecties. Falc S.p.A. is beroemd om haar creativiteit, haar hoge kwaliteit, haar ervaring in het maken van kinder- en damesschoenen en haar wereldwijde distributie netwerk in de schoenenmarkt. Daarom is Falc S.p.A. een uitstekende partij in de nieuwe licentie strategie die Olly's heeft ontwikkeld. Hierin staat het creëren van een wereldwijd netwerk met sterke samenwerkingsverbanden en licenties centraal.

De nieuwe voorjaar/zomer 2002 schoenen collectie zal getoond worden vanaf september op alle beurzen en tradeshows. Oilily en Falc hebben de intentie om een schoenencollectie op de markt te brengen die zich, door de combinatie van het 'made in Italy' kwaliteitslabel van Falc en de originele frisheid van Oilily, zal ontwikkelen tot een schoenencollectie die overal ter wereld gewaardeerd zal worden door moeders en kinderen.

Oilily