Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben hun verloving 11 november jl. aangekondigd en nog geen trouwdatum geprikt, maar twee van de grootste internationale couturiers zijn al aan het kibbelen wie de zangeres kleed op haar grote dag. Valentino en Versace weten immers dat dit een veel bekeken trouwjurk zal zijn.

De superster droeg toen ze vorig jaar voor het eerst in het huwelijksbootje stapte met danser Cris Judd een jurk van Valentino, en de 70-jaar-oude Italiaan zegt 'er alles voor over te hebben' om dat nog een keer te zien gebeuren. Lopez's vriendin Donatella Versace staat bekend om haar extravagante stijl maar een trouwdag is niet het juiste moment voor een decollete tot de navel. Ook Lopez's associaties met Donatella en het verleden kan de keuze bepalen. Lopez en Judd gingen op huwelijksreis in Donatella's Lake Como villa, en de bruid en haar nieuwe echtgenoot willen natuurlijk niet te veel herrinnerd worden aan een vorige huwlijk. Maar het verleden wordt ook niet weggeveegd door de andere ontwerper te kiezen, aan Valentino kleeft immers ook de herinnering.

De woordvoerder van Lopez zegt niets te weten over ontwerpers, en de woordvoerder van Versace zegt niet te reageren op dit onderwerp.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN