• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Trendpresentatie Lidewij Edelkoort - Anti_Fashion, a manifesto for the next decade

Trendpresentatie Lidewij Edelkoort - Anti_Fashion, a manifesto for the next decade

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wij nodigen u graag uit om op dinsdag 26 mei aanwezig te zijn bij een zeer bijzonder trendpresentatie door Lidewij Edelkoort.

Bijzonder gaat het zeker worden. Eigenlijk mag u deze keer gewoon niet missen. Waarom? De titel zegt veel, de presentatie voor het winterseizoen 2016-2017 is getiteld: ‘ANTI_FASHION, a manifesto for the next decade’. Een radicale presentatie waarin Lidewij Edelkoort op de voor haar zo kenmerkende wijze de trends en ontwikkelingen in kleur, vorm en materiaal zal tonen.

Onderstaand een klein stukje uit de introductie van het manifest ANTI_FASHION.

"In dit manifest constateer ik dat er een radicale verandering heeft plaatsgevonden in de mode die het huidige ‘fashion systeem’ geheel obsoleet heeft gemaakt. Het is per slot van rekening voor het eerst in de geschiedenis dat de mode, die vooruit zou moeten lopen op de tijd, niet in staat is om zich aan te passen aan haar tijd. Daarom zal ik het in de trendpresentatie van dit seizoen en in al mijn volgende presentaties niet meer hebben over mode – een concept dat geen reden meer heeft tot bestaan – maar over het kledingstuk."
ENGAGE! – Lidewij Edelkoort

Voorafgaand aan de trendpresentatie ANTI_Fashion met de trends, kleuren en materialen voor het winterseizoen 2016/2017 (die opgedragen is aan kleding) zal Lidewij haar manifest presenteren waarin zij 10 redenen zal geven voor het obsoleet zijn van het fashion systeem zoals wij die kennen.

Deze zijn gericht op: onderwijs, materialisatie, fabricage, ontwerpers, marketing, presentatie, reclame, pers & bloggen, retailing en niet geheel onbelangrijk, de consument.

Daarnaast zal Lidewij de activewear presentatie "A WANDERING WORLD" tonen en is er uiteraard tijd om u vraag te stellen.

Of u nu designer bent of directeur, retailer of fabrikant, werkzaam in fashion of non-fashion, dit seminar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie en wie trends & toekomstverkenningen als succesfactor daarvoor wil inzetten. Dit seizoen meer dan ooit geeft de visie van Lidewij Edelkoort stof tot nadenken voor nu en voor de toekomst.

Gezien de boodschap van dit seizoen verwachten wij veel animo en we willen daarom vroeg beginnen. Daarom een ‘early bird’ tarief met 10% korting (€315,00 i.p.v. € 350,00)voor diegenen die zich inschrijven (en betalen) vóór 31 maart 2015. Studenten en docenten ontvangen 50% korting en ook een ‘early bird tarief’ (€157,50 i.p.v. €175,00). Prijzen zijn excl. BTW en inclusief een prachtig trendboekje.

Inschrijven kan via www.appletizer.nl.

Ik hoop tot ziens op 26 mei bij een fantastische event!

Met vriendelijke groet,

Maureen Reulink – Appletizer

Lidewij Edelkoort
Partner Content