Trendstop Designer showrooms tijdens FW18-19 London Fashion Week Men’s

Het herenmodeteam van Trendstop introduceert de nieuwste Herfst Winter 2018-19 looks uit de meest inspirerende collecties van London Fashion Week Men’s. Gelegen in het centrum van de stad, biedt de Designer Showroom tentoonstellingsruimte aan de beste gevestigde en nieuwe talenten die de koers van de herenmode in Herfst Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen zullen bepalen. Onze samengestelde, uitgebreide catwalkbeelden en beursrapporten bieden u een deskundige analyse van de onmisbare merken en belangrijke invloeden van over de hele wereld, en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend zodat u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie inspirerende Herfst Winter 2018-19 collecties. De belangrijke thema’s van het seizoen zijn hybride stijlen en de kunst van heruitvinding. Technische sportkleding krijgt bij Every Second Counts x Kazuki Karaishi een streetwear uitstraling, terwijl Léon Bara performance eigenschappen integreert in zijn door Japan geïnspireerde silhouetten. Nieuwe stoffenontwikkelingen zijn een essentieel element in veel collecties, waarbij Tonsure basisstukken voor heren verheft met het gebruik van onverwachte maar luxe stoffen.

Every Second Counts x Kazuki Karaishi

 Trendstop Designer showrooms tijdens FW18-19 London Fashion Week Men’s

Performance sportkledingmerk Every Second Counts werkt samen met mode- en accessoireontwerper Kazuki Karaishi voor een collectie sportkleding/streetwear die mode en functionaliteit samenbrengt. Met de nadruk op zowel constructie als comfort, biedt deze uiterst technische collectie een frisse benadering tot the sportmodemarkt.

Tonsure

 Trendstop Designer showrooms tijdens FW18-19 London Fashion Week Men’s

Met het New York van de jaren tachtig als inspiratiebron, speelt de FW18-19 collectie van Tonsure met stoffen en oppervlaktextuur. Merinowol en leer geven een tastbare draai aan de klassieke herengarderobe, met de heruitvinding van basisstukken en overhemden met gebreide constructies en wollen stoffen. In samenwerking met bedrijven als Limota en Lanificio Subalpino hebben traditionele prints een technisch, sportief element gekregen.

Léon Bara

 Trendstop Designer showrooms tijdens FW18-19 London Fashion Week Men’s

Met Japanse kleding en tatoeagemotieven van de Yakuza als inspiratie, combineert de Herfst Winter collectie van Léon Bara traditioneel vakmanschap met verfijnd utilitarisme. Stoffen met waterbestendige coating en robuuste, multifunctionele stukken, zoals hun innovatieve vest/draagtas hybriden, voegen een high performance, progressief aspect toe aan hedendaagse herenmodeontwerpen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de London Trade Show Overview van Trendstop, een onmisbaar rapport over de belangrijke trends van de meest invloedrijke ontwerpers uit Londen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

 Trendstop Designer showrooms tijdens FW18-19 London Fashion Week Men’s

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Every Second Counts x Kazuki Karaishi Fall Winter 2018-19, Tonsure Fall Winter 2018-19, Léon Bara Fall Winter 2018-19

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN