• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Uitslag Poll Trends 2002

Uitslag Poll Trends 2002

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De stemmen zijn geteld, de uitslag is bekend! Een aantal weken geleden vroegen we jullie te stemmen op de trends van het afgelopen jaar. Wat vonden jullie helemaal geweldig en wat vreselijk?

Met stip op een: puntlaarzen. Jubeltenen, koude voeten, het kan jullie allemaal gestolen worden, want ze zijn gewoonweg geweldig. Dat de koudere dagen - en daarmee de laarzen - nog maar mogen blijven, of niet?

Op de tweede plaats is geëindigd vintage. Something old, something new... Hoe dan ook, tweedehands kleding (althans kleding die er tweedehands uit ziet) is favoriet bij onze stemmers. "Mixen met vintage vraagt om creativiteit en dat maakt het aantrekkelijk", was het commentaar van één van de stemmers. Het ziet er naar uit dat de vintagehype langzaam overwaait, aankomende zomer moet het er netjes en piekfijn uitzien...

Op de derde plek (voor ons somewhat unexpected) staat corduroy. Dit oubollige stofje maakte een succesvolle terugkeer in modeland. Persoonlijk vinden we corduroy iets te cowboy, maar uiteindelijk draait het om jullie stem!

Een gedeelde vierde plek voor het diagonaal gestreepte overhemd en de lange sjaal. Het overhemd zien we nog steeds veel op straat, het is vooral populair bij jonge jongens en wordt vaak uitgevoerd in een kreukelig stofje, wat wij weer iets minder vinden. De sjaal is natuurlijk heerlijk warm, maar eigenlijk ook onpraktisch. Op de fiets altijd opletten of hij niet tussen je spaken waait...

Alweer een gedeelde plaats: op vijf staan Kelly Osbourne, die overigens haar eigen kledinglijn gaat lanceren, en het wiebelige queeniehakje. Je kunt Kelly's stijl haten of geweldig vinden, feit is dat ze in alle bladen te vinden is met haar excentrieke uiterlijk. Het kleine queeniehakje blijft nog even in ons midden, aangezien aankomende zomer gympen met een dergelijk hakje (gewaagde combi!) helemaal hot zijn.

De glamourlook staat op zes. Glitter, goud en glansstofjes, erg enthousiast worden jullie er niet van. Maar ja, wie wil er nou op een gewone werkdag uitzien als Alexis? Wel erg leuk tijdens het uitgaan, maar niet geliefd bij de meeste van jullie. Nummer zeven in de Poll 2002 zijn de tassen, schoenen etc. van jeansstof. Persoonlijk vinden we deze look een beetje cheap en jullie waren het met ons eens.

Op acht staat het witte mannenpak: erg stijlvol, maar niet erg praktisch...snel vlekken, vieze broekspijpen aan de onderkant. Wel erg leuk en geschikt voor een presentatie op het werk of tijdens een etentje. Nepbont staat op nummer tien in de lijst. Je moet er inderdaad van houden... De Birkenstock sandalen van Heidi Klum kregen geen enkele stem en staan onder aan de lijst. Good for you!

Bedankt voor al jullie reacties op onze Poll. Natuurlijk zit er tussen alle stemmers een winnaar van de modecheque! Wij nemen contact op met deze persoon. Blijf de site in de gaten houden voor het laatste modenieuws en wie weet, binnenkort misschien een nieuwe poll!

 

 

 

 

 

prijs