• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vans x Eley Kishimoto

Vans x Eley Kishimoto

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Schoenenmerk Vans is een samenwerking aangegaan met het Britse designhuis Eley Kishimoto. De nieuwe collectie bestaat uit de iconische Vans Vlassics, voorzien van prints en grafische motieven, maar ook uit vrouwenkleding, mannenkleding en zelfs surfslippers en snowboard boots.

Het Britse huis heeft zeven Vans Classics van grafische Eley Kishimoto-prints voorzien. Eveneens telt de Vans x Eley Kishimoto-collectie surfsandalen en snowboardschoenen voor zowel dames als heren. Verder is er een speciale Vans x Eley Kishimoto-sneeuwschoen ontworpen, exclusief voor dames.

Naast schoenen zijn ook diverse mode-items voor zowel mannen als vrouwen voorzien van een typische Eley Kishimoto-print. De mannelijke mode-items bestaan uit een blouse met korte mouwen, een raglan T-shirt, sokken, een rugzak en een omkeerbaar vissershoedje. De vrouwelijke items bestaan uit T-shirts, jurken, een parka, draagtassen en kleine accessoires.

“Eley Kishimoto's visie op kunst en design sluit sterk aan bij Vans' streven naar authenticiteit en creativiteit. De samenwerking is dan ook organisch gegroeid,” laat Vans in een persbericht weten.

Vans