• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Verticale oplossingen in technologie

Verticale oplossingen in technologie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De ontwikkelingen in de fashion wereld gaan snel, door E-business mogelijkheden wordt de wereld steeds kleiner. Dit biedt vele kansen, maar ook bedreigingen. Het belang van samenwerking tussen detailhandel, leveranciers en toeleveranciers wordt steeds groter. Modetrends en klantenwensen veranderen continue waardoor partijen in de keten hier snel op in moeten spelen. Dit verlangt snelle aanpassingen met een optimaal gebruik van nieuwe technologieën. De behoefte aan informatie, maar ook het aanbod hiervan neemt toe.

Het vinden van de juiste leveranciers om uw bedrijf tot een verbeterd rendement te leiden lijkt niet eenvoudig. Toch lijkt het voor de hand te liggen om samen te werken met leveranciers die uw manier van werken kennen. Om deze reden lijkt het niet meer dan logisch om te zoeken naar een verticale brancheoplossing. Voorbeelden te over in bedrijven als Pebblestone, A3 Forecast Solutions, FashionUnited en bijvoorbeeld RunTime. Zij bieden respectievelijk ERP, Forecasting, E-Commerce Market Place en PDM aan. Deze bedrijven verkopen u niet zomaar een product maar zoeken samen met u naar de oplossing. Uiteindelijk koopt u uw stoffen voor een mooie broek ook niet in bij een leverancier voor gordijnstoffen, waarom zou u dat wel doen met uw automatisering?

Wanneer u nu en in de toekomst vooruit wil met uw bedrijf zult u klaar moeten zijn voordat bovengenoemde zaken aan de orde komen. Wat ieder respectabel fashionbedrijf nodig heeft is een geïntegreerde totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen die communiceert met afnemers en leveranciers. ... Op die manier kunt u zich blijven onderscheiden van uw concurrenten en groeien in dat waar u goed in bent!

Achtergrondinformatie Pebblestone information systems b.v.: Pebblestone information systems B.V. is een Navision Solution Center, gespecialiseerd in de Fashion branche. De klantenkring van Pebblestone (meer dan 60 bedrijven) bestaat uit groothandels en productiebedrijven in o.a. kleding, schoeisel, sportartikelen, accessoires. Pebblestone heeft vestigingen in Nederland (Nieuwerkerk a/d IJssel, Hengelo) en België (Antwerpen). Daarnaast werkt zij samen met partners in de gehele wereld voor wereldwijde implementaties van haar Pebblestone Fashion pakket. Recentelijk heeft Pebblestone de Fashion divisie van Improve Information Systems uit Nijkerk overgenomen en is daarmee een van de grootste leveranciers van IT voor de Fashion branche.

Pebblestone Fashion. Pebblestone is gecertificeerd Navision Solution Center. Op basis van Navision Attain heeft zij een volledig op de fashionbranche toegesneden bedrijfsbrede applicatie ontwikkeld, waarin alle bedrijfsprocessen geïntegreerd afgehandeld worden. De functionaliteit van Navision Attain (CRM, Verkoop, Productie, Inkoop, Warehouse management, Distribution, Financiële administratie) is aangevuld met branchespecifieke zaken als kleur- en maatstructuur, voorverkopen versus directe verkopen, inkoop-/ productieplanning op basis van historische orders en voorverkopen etc. Doordat Pebblestone zich volledig en uitsluitend op de fashionbranche richt, is een grote expertise opgebouwd ten aanzien van de specifieke aspecten van de branche. Hierdoor sluit de oplossing naadloos aan bij de behoeftes van de gebruikers en zijn de 47 medewerkers uitstekend in staat om de klanten op een goede manier te ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van Pebblestone Fashion.

Meer informatie: Pebblestone information systems b.v. Hoogeveenenweg 110 Nieuwerkerk a/d IJssel Tel.: +31 (0)180 393191 Fax: +31 (0)180 315697 www.pebblestone.nl sales@pebblestone.nl

Pebblestone