• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Victoria’s Secret show voor de eerste keer in Parijs

Victoria’s Secret show voor de eerste keer in Parijs

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De geruchten gingen al enige tijd, maar nu is het officieel: Victoria’s Secret houdt haar jaarlijkse modeshow dit jaar in Parijs. Dat heeft het Amerikaanse lingeriebedrijf bevestigd op haar social media-kanalen. Het is de eerste keer dat het merk haar modeshow in de Franse hoofdstad organiseert. De show vindt plaats op 30 november en het wordt uitgezonden op 5 december.

Het mode-evenement vindt jaarlijks plaats in november en wordt vervolgens in december op televisie uitgezonden. Meestal wordt de show in het 69th Regiment Armory in New York gehouden, maar twee jaar geleden maakte het lingeriemerk een uitstapje naar Londen. Het evenement vond ook al eens plaats in Miami, Los Angeles en Cannes.

Victoria’s Secret begon twintig jaar geleden met de jaarlijkse modeshow, die inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd modespektakel. Onder de modellen, de Victoria’s Secret Angels, is momenteel nog één Nederlandse, namelijk Romee Strijd. Eerder waren ook Doutzen Kroes en Karen Mulders de vaste gezichten van het merk.

Beeld: Victoria’s Secret Facebook

Victoria's Secret