2-daagse training. U geeft doelgericht leiding aan de omzet en taken die in de winkel moeten gebeuren. De verantwoordelijkheden zijn duidelijk verdeeld. De samenwerking is helder en gericht op targets halen. U weet prestaties te bevorderen; veranderingen in de organisatie door te voeren en werknemers daartoe te motiveren. U kunt resultaatgesprekken voeren en feedback geven op prestaties.

U hebt nagedacht over hoe u meer resultaten kunt bereiken met uw medewerkers. U wilt op een praktische manier de effectiviteit van uw stijl van leidinggeven vergroten; resultaat gesprekken kunnen voeren en resultaten verbeteren. Uiteindelijk gaat het er om dat geleerd wordt de modewinkel met meer resultaat te managen en organiseren. Met een resultaatgerichte benadering prestaties [nog] meer te verbeteren wat een extra toename van de personeels kwaliteit en omzet kan betekenen.

Globale inhoud:

- Verantwoordelijkheden van het team [in een matrix] duidelijk stellen - Verbeterpunten van team in kaart brengen; opleidingsplan maken - Resultaatgesprekken voorbereiden en periodiek uitvoeren. - Coaching van verkoop prestaties en andere taken - Motivatie bevordering en motivatie problemen oplossen - Organisatie veranderingen met succes doorvoeren

Evt. in combinatie met een verkooptraining. Voor meer info en contact www.transferconsult.nl

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN