• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Virgil Abloh lanceert sieradenlijn onder eigen naam

Virgil Abloh lanceert sieradenlijn onder eigen naam

Door Caitlyn Terra

17 jan 2019

Een ketting van paperclips, wie heeft het niet gemaakt als kind? Virgil Abloh blijkt fan van de look, de Off-White en Louis Vuitton-ontwerper lanceert namelijk een eigen sieradenlijn met onder andere de paperclip-ketting, zo bevestigt Abloh tegen WWD.

De lijn zal gelanceerd worden onder zijn eigen naam naast de nieuwste handtassen en sneakers van Off-White tijdens de ‘Floral Shop’ pop-up in Parijs. De pop-up vindt plaats in het Hôtel Costes van 17 januari tot en met 29 januari.

“Ik heb mijn favoriete bloemen gecureerd, simpele boeketten kunnen gekocht worden maar ik laat ook de eerste dingen zien van de sieradenlijn met mijn eigen naam. Het is niet per se gekoppeld aan Off-White,” aldus de ontwerper tegen WWD. “De sieraden zullen voor het eerst getoond worden. Ik heb ze de afgelopen drie jaar ontwikkeld.” De sieraden, een ketting, oorbellen en een accessoire, zijn beschikbaar voor pre-order tijdens de pop-up. De paperclips zijn versierd met diamanten.

Meer weten over Virgil Abloh? Bekijk dan de tijdlijn in het artikel: Jaaroverzicht: 2018 was het jaar van deze modemensen

Louis Vuitton
OFF WHITE
Sieraden
VIRGIL ABLOH