• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voorjaar/Zomer 2018 Lineapelle Beursoverzicht

Voorjaar/Zomer 2018 Lineapelle Beursoverzicht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De stoffenexperts van Trendstop onthullen de essentiële leer trends op de vooraanstaande Europese leer- en stoffenbeurs, Lineapelle. Net terug van modemekka Milaan, heeft ons team de trends geïdentificeerd die van invloed zullen zijn op kleding, schoenen en accessoires in het 2018 seizoen en de daaropvolgende seizoenen. Lezers van FashionUnited zullen vier belangrijke tendensen ontdekken die uw collecties zullen inspireren, terwijl ons uitgebreide verslag van de beurs iedere trend analyseert en beoordeelt op commerciële waarde en levensduur, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop vier essentiële thema’s die invloed zullen hebben op de Voorjaar/Zomer 2018 lederwaren categorieën. Tech-hide Hybrids combineren natuurlijk en door de mens gemaakte stoffen samen met de toepassing van performance elementen op huiden. Oppervlaktetexturen laten hoogglans achter zich in ons Super Matte thema, terwijl seizoensvrije verwijzingen worden uitgelicht in Summer Heavyweights. Fluorescerende afwerkingen en UV reactieve eigenschappen behoren tot de innovaties die in deze categorie.

Tech-Hide Hybrids

Technische stoffen/leer composieten maken onderdeel uit van de hybride trend. Fijne huiden verstevigd door technische synthetische stoffen, gaas of lagen aluminium en met staaldraad geweven intrecciato’s voegen kracht, buigzaamheid en geheugen toe.

Super Matte

Matte oppervlakken zijn van groot belang voor SS18. Krijtachtige, stoffige afwerkingen en gladde of gecorrigeerde nerven in een enkele kleur geven huiden een hoogwaardige stevigheid en dichtheid. Glans en metallics zijn gedempt, en laten zich eerder inspireren door de natuur dan de high-tech toekomst.

Summer Heavyweights

Als mode het tussenseizoen ingaat, bieden zwaar suede en dikke, sponzige leersoorten een contrast tot de lichtere stoffen van het seizoen. Een overdaad aan stof versterkt het effect van gedrapeerd suede, terwijl geoliede en gewaxte bewerkingen een update bieden voor opgeruwde en geborstelde oppervlakken.

Nightlight Leathers

Lichtgevende behandelingen en fluorescerende effecten zijn nieuwe innovaties die door een aantal looierijen worden uitgeprobeerd. Neon suede doet, onder UV-licht, denken aan het nachtleven, terwijl leer met lichtgevende coatings vooral heel geschikt is voor kindermode.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Lineapelle Trade Show Overview van Trendstop met belangrijke seizoensthema’s, trendbepalend leer en innovatieve stoffen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Conceria di Urgnano, Martucci, Sirte Conceria, Abip, Tuscania, Ecopell, Caravaggio, Gruppo Mastrotto, Sciarada,Ge Fin, Sciarada, Ambassador, allen Voorjaar Zomer 2018.

Trendstop