• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voorjaar Zomer 2019 Outdoor Retailer Beursoverzicht

Voorjaar Zomer 2019 Outdoor Retailer Beursoverzicht

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het beursteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in het Outdoor Retailer evenement van dit seizoen. De show, die plaats vindt in het Colorado Convention Center in Denver in de VS, richt zich op de nieuwste technische innovaties op het gebeid van specialistische sportkleding en outdoor performance kleding. Wandelen, klimmen, kamperen, bergklimmen en skiën behoren tot de categorieën waarin voorzien wordt, terwijl het B2B platform merken, retailers en leveranciers bijeenbrengt voor congressen en trainingsmogelijkheden. Ons uitgebreide beurverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten van Outdoor Retailer SS19. High- Vis Lime geeft een update aan de neon tinten van voorgaande seizoenen, met een frisse zomerse twist, terwijl Camping Out naar de natuur terugkeert met door outdoor-geïnspireerde grafische prints als versiering op basisstukken. Lightweight Performance geeft een nieuwe draai aan beschermende, technische items met luchtige en transparante stoffen geschikt voor warmer weer.

High-Vis Lime

In overeenstemming met de huidige modetrend, maken high-vis felle kleuren een impact op de outdoorbranche. High-Vis Lime heeft de juiste sportieve uitstraling voor deze markt en gaat goed samen met neutrale tinten en andere accentkleuren zoals aqua blauw.

Camping Out

Avontuurlijke motieven en grafische prints die het plezier van kamperen, wandelen en de weidse natuur vieren worden toegepast op kleding, accessoires en ook essentiële uitrusting, van veldflessen tot opklapbare meubelen. Retro prints illustreren de wandelpaden door de bossen, berglandschappen en vrolijke scenes rond het kampvuur in groene en bruine tinten met oranje accenten.

Lightweight Performance

Performance stoffen worden voor Voorjaar Zomer 2019 lichter, met doorschijnende regenbestendige afwerkingen, ripstop nylon en doorzichtige panelen die de onderlagen voorzien van merken, onthullen. Plamuur, gebroken wit en glanzende zachtgrijze tinten worden voorzien van enkele pikzwarte accenten.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Outdoor Retailer Trade Show Overview, met alle belangrijke mode-, schoenen- en accessoiretrends. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Smartwool, Kamprite, Hoka, Life Is Good, Alite, Black Diamond, Black Diamond, Herschel, Adidas, allen Voorjaar Zomer 2019.

Trendstop