• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voorjaar/Zomer 2021 Kleurentrends in Mannenmode

Voorjaar/Zomer 2021 Kleurentrends in Mannenmode

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Kleuren in mannenmode worden dit seizoen gevarieerder en dieper dankzij invloeden van damesmode die het mannelijke palet infiltreren. Er wordt gewerkt met opvallende combinaties maar de verwijzingen naar vintage en retro tinten verzachten het effect. Hiermee worden de kleurenopties voor mannen uitgebreid maar blijven ze toegankelijk.

Trendstop presenteert de onmisbare kleuren uit de Voorjaar/Zomer 2021 Fashion Weken voor mannen.

Vrouwelijke Vintage Combinaties

Door de vintage heropleving en de aanhoudende vervaging tussen geslachten verschenen vrouwelijke tinten in het mannenmode palet voor Voorjaar Zomer 2021. Sprekende tinten lieten zich inspireren door het verleden en werden subtiel gedempt door middel van retro verwijzingen, terwijl ze nog een impact maakten met onverwachte combinaties.

Wil jij deze trend als retailer aanschaffen? Bekijk het op de FashionUnited B2B Marketplace

Vergeten Sportieve Primaire Kleuren

Primaire kleuren verwijzen naar vintage atletiek met retro getinte door sport geïnspireerde kleurschakeringen toegepast op bovenkleding en nonchalante vrijetijdskleding. Klassiek rood, geel en blauw werden voor het nieuwe seizoen geüpdatet in toepassing op technische stoffen, gedragen als alleenstaande statement stukken of impactvolle top-tot-teen kleurvlakken.

Wil jij deze trend als retailer aanschaffen? Bekijk het op de FashionUnited B2B Marketplace

Intelligente Pastelcombinaties

Pasteltinten worden voor Voorjaar Zomer 2021 verfijnder met donkere tonen die de voorheen suikerzoete kleuren verzachten. Lila en aqua kleurschakeringen verwijzen subtiel naar de vrouwelijke ondertoon van het seizoen waarmee het basis mannenmode palet uitgebreid wordt.

Wil jij deze trend als retailer aanschaffen? Bekijk het op de FashionUnited B2B Marketplace

Exclusieve Aanbieding:

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2020 Key Colour Directions rapport van Trendstop met alle onmisbare thema’s uit de SS20 collecties. Klik op de banner voor uw gratis exemplaar.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop

2021
Men’s Fashion Weeks
Trends
Trendstop