• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vooruitblik op Resort 2018 Trends

Vooruitblik op Resort 2018 Trends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de nieuwste kledingthema’s uit de internationale Resortcollecties. Deze belangrijke looks, die voor het eerste gesignaleerd werden in onze SS18 damesmode themaprognoses, zullen van invloed zijn op de kledingmarkt in het komende voorjaar/zomer seizoen en de daaropvolgende seizoenen. Onze inspirerende seizoenrapporten zijn door onze trendexperts samengesteld; hierbij zijn de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordeeld, waardoor u op basis van de meest uitgebreide analyse beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited exclusief inzicht in vier invloedrijke Resorttrends die belangrijk zullen zijn voor het voorjaar/zomer seizoen. The Nautical Traveller updatet de klassieke maritiem esthetiek voor een subtiele hybride uitstraling, terwijl inspiratie vanuit verre landen bij The Wanderer zorgt voor een nieuwe verfijning van rustieke texturen. Expressed Feminity speelt met plaatsingen en volume voor een minimalistische interpretatie van vrouwelijke franjes en Crafted Sport combineert performance eigenschappen met ambachtelijke technieken voor athleisure looks met een jeugdige, street smart sfeer.

Nautical Traveller

Regatta strepen en klassieke nautische kleuren worden verrijkt door etnische invloeden. Een rood-wit-blauw palet krijgt diepgang door het gebruik van diep donkergroen en saliegroen. Onverwachte plaatsingen onderbreken traditionele, lineaire patronen, terwijl asymmetrische silhouetten en volumineuze proporties nomadische invloeden met maritieme thema’s combineren voor een globetrotter uitstraling.

The Wanderer

Rustieke texturen worden verfijnd voor een strakkere benadering. Nomadische culturen en hedendaagse mode komen samen door middel van natuurlijke vezels en ruwe, onbewerkte stoffen die luxe uitstralen met neutrale tinten en schone, eenvoudige afwerkingen. Zachte, vloeiende plooien en asymmetrische lagen voegen een vrouwelijk tintje toe aan organische damessilhouetten.

Expressed Femininity

Mooie pastelblauwe en donkerblauwe tinten contrasteren met meisjesachtige ruches en franjes, waarmee zich een frisse, hedendaagse interpretatie van openlijke vrouwelijkheid openbaart. Ingenomen tailles en asymmetrische zomen versterken de draperende eigenschap van zachte jersey stoffen, terwijl gesteven overhemden en subtiel maatwerk structuur verlenen aan volumineuze ruches en rokken en jurken met gefaseerde lagen.

Crafted Sport

Performance sport en moderne kunsten en ambachten komen samen met de combinatie van atletische vrijetijdskleding met gedeconstrueerde bricolage, laseruitsparingen en kleurrijke weefsels. Technisch satijn en neopreen zijn uitgesneden en in een collage bijeen gebracht, terwijl rustieke, alledaagse eigenschappen nieuw leven worden ingeblazen met waszakruitjes en statement franjes voor een stedelijke streetwear uitstraling.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Themes on the Catwalks van Trendstop, een essentieel rapport met de best collecties van het seizoen en de meest trendbepalende ontwerpers uit de grote modesteden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: 3.1 Phillip Lim, Oscar de la Renta, Warm, Chanel, Kitx, Tibi, Narciso Rodriguez, Marissa Webb, Prada, Versus Versace, Dion Lee, all Resort 2018.

Trendstop