• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zalando gaat kleding aan huis vermaken

Zalando gaat kleding aan huis vermaken

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Weer een nieuwe dienst van Zalando. Na de lancering van verschillende bezorg- en ophaalservices, biedt de e-commercegigant klanten vanaf komend voorjaar een compleet nieuwe dienst: het vermaken van kledingstukken aan huis. De service, genaamd ‘Order a Tailor’, wordt eerst in Berlijn uitgerold, melden diverse media.

De nieuwe dienst komt voort uit de vijfde editie van de Hackweek die Zalando jaarlijks organiseert. Daarbij looft de Duitse e-tailer gepresenteerde projecten die het bedrijf inspiratie bieden. De Order a Tailor-service won een prijs voor het meest innovatieve project en wordt vanaf komend voorjaar uitgevoerd in de Duitse hoofdstad.

Klanten krijgen met Order a Tailor bij hun bestelling de mogelijkheid om een kledingmaker aan huis te krijgen om kledingstukken te laten vermaken. Het gaat daarbij vooral om maatpakken. Of en wanneer de nieuwe dienst ook buiten Berlijn en eventueel Duitsland wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Met Order a Tailor blijft Zalando het aantal services voor haar klanten uitbreiden. Een aantal maanden geleden lanceerde de moderetailer de retour on demand service ’Zalando haalt op’ en ook test het bedrijf op verschillende locaties met same day delivery.

Beeld: Zalando

Zalando