• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zomer 2016: de 5 musthaves voor het strand

Zomer 2016: de 5 musthaves voor het strand

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Zomertijd, tijd voor het strand: waar kun je beter ontspannen dan op het zachte zand? Eindelijk tijd voor de dingen waar je normaal niet aan toe komt. De basics heb je natuurlijk al lang in je tas zitten. Maar welke trends mogen dit jaar echt niet ontbreken? Hieronder vind je de 5 musthaves voor een perfecte dag aan het strand.

  • Ronde handdoeken met etno-patroon:

    de tijd van rechthoekige, badstoffen handdoeken is voorbij. Ronde doeken veroveren het strand – en Instagram. Geen trendblogger kan dit jaar zonder. En jij natuurlijk ook niet.

    De etno-patronen passen perfect in de Coachella-trend, die in 2016 iedereen in de ban heeft, ook buiten het festival om. De kleuren gaan van zacht turquoise tot roze en van paars en tot felle groen- en blauwtinten. De echte originelen zijn van het Australische merk „The Beach People“ en worden door fans liefdevol „Roundie“ genoemd. (Bron afbeelding:
    https://de.pinterest.com/thebeachpeople/the-roundie/)

  • Opvallende zonnebrillen met een retrolook:

    een accessoire dat op het strand zeker niet mag ontbreken is de zonnebril. Met stijlvolle glazen ben je niet alleen een blikvanger op het strand, maar heb je ook een uitstekend zicht op alles wat er om je heen gebeurt. Dit jaar kan het qua zonnebril niet opvallend genoeg zijn. Of je nu grote en ronde glazen hebt, of kleurrijke spiegelglazen zoals bij de zonnebrillen van Edeloptics: als je ze mooi vindt, mag het!

    De vormen zijn gebaseerd op klassiekers uit eerdere decennia. Zo zijn er ronde glazen in John Lennon-stijl, die aansluiten bij het Boho- thema dat deze zomer in alle fashiontrends terugkomt. En de gekleurde en gespiegelde glazen geven de retrostijl een moderne touch. (Bron afbeelding: https://www.edel-optics.de/)

  • Enorme zwemeilanden:

    Luchtbedden, dat is toch iets voor kinderen? Dit jaar niet! Beroemdheden als Paris Hilton en Reese Witherspoon laten zich dit jaar trots fotograferen naast hun #FLOATY en de hele wereld doet dat na. De grote trendy luchtbedden zijn er in allerlei verschillende soorten. Zo zijn met name donuts, stukjes watermeloen en flamingo’s erg populair. Het echte koningsnummer zijn echter de Floaties in eenhoornvorm. (Bron afbeelding: https://www.instagram.com/getfloaty/)

  • Zonnehoed met brede rand:

    ook wat je op je hoofd hebt is dit jaar gebaseerd op de hippiestijl-in- een-nieuw- jasje van prominente festivalbezoekers. Slappe strohoeden met een brede rand bieden schaduw en beschermen je huid. En ze mogen ook best een opvallende kleur hebben. Voor de trendfactor zorgen geborduurde etno-patronen, kleurrijke balletjes of – heel hip – teksten in pailletvorm. Wie het iets subtieler wil, draagt een fedora van stro met daaromheen een gevlochten leren band of een smal koord. (https://www.instagram.com/bitsandpiecestogo/)
  • Gevlochten strandtas:

    de perfecte aanvulling op de strandlook: gevlochten strandshoppers. Die zien er niet alleen superstijlvol uit als je ze nonchalant aan je arm hebt hangen, ze hebben ook gegarandeerd genoeg plek voor alles wat je nodig hebt voor een dag aan het strand. Ook hier zijn decoraties als franjes, pompons en tekst in pailletvorm megatrendy. En de opvallende kleuren stralen een extra zomerse sfeer uit.

    Als je liever niet teveel bij je hebt, zijn Boho Bags het niet minder hippe alternatief. Dit zijn meestal kleurrijke tasjes van geweven katoen of jute, die je bovenaan met een koord dichttrekt en vervolgens over je schouder zwiept. Ook praktisch: de klassieke gymtasvorm, die je kunt dragen als een rugtas. We love!

Heb je je vijf trendy musthaves bij elkaar? Dan staat niets een ontspannen dag aan het strand meer in de weg!
Partner Content