• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Ace & Tate breidt uit naar Utrecht

Ace & Tate breidt uit naar Utrecht

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Ace & Tate heeft een tweede flagshipstore geopend in het centrum van Utrecht. De flagshipstore in Amsterdam en de pop-up stores waren een groot succes, en dus kon een tweede winkel niet uitblijven, laat het brillenmerk in een persbericht weten.

De winkel betreft een monumentaal pand van twee verdiepingen aan de Lijnmarkt. Het winkelontwerp werd ontwikkeld in samenwerking met designbureau Occult Studio in Amsterdam. De ruimte is minimalistisch gehouden en doet denken aan een expositie. Het interieur bestaat uit eikenhouten meubels, modulaire wandrekken, TL-balken en een typografische lichtinstallatie in de etalage. De displays zijn zoals eerder in samenwerking met de Berlijnse design studio New Tendency gemaakt.

Oprichter Mark de Lange: “Het was een uitdaging om onze online customer experience te vertalen naar een offline setting. Ons doel blijft om een volledig geïntegreerde on- en offline ervaring aan te bieden aan onze klant. Winkels waar dezelfde service en beleving wordt aangeboden als in onze online store”.

De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken het de perfecte locatie voor een tweede flagshipstore van het brillenmerk, zegt Ace & Tate. Ook kwamen er al veel van de bestaande online klanten uit de regio Utrecht.

Beeld: Ace & Tate

ace&tate