Binnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s Bay

Het vierde pand van de Amsterdamse vestiging van Hudson’s Bay, gericht op kinderen is geopend. Het pand ging later open dan de rest van de vestigingen, omdat het later verkregen was dan de rest van de locaties, zo meldde CEO Jerry Storch destijds.

In het pand is onder andere kleding te vinden van Tommy Hilfiger, Vingino, Tumble 'N Dry, Scotch & Soda, Nike, Adidas maar ook Gosoaky, Sons & Daughters en American Outfitters. Daarnaast zijn er ook verschillende boeken en speelgoedartikelen te koop.

De rest van de Amsterdamse vestiging ging op 5 september open. Destijds openden de drie panden; voor dames, heren en accessoires. Bovenin het pand zit het restaurant Nacarat van sterrenkok Ron Blaauw. De rest van de tien vestigingen van Hudson's Bay volgden in de weken daarna. Sinds 21 september zijn alle Nederlandse locaties van de Canadese keten geopend.

Bekijk de eerste beelden van het pand hier:

Binnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s BayBinnenkijken bij het kinderkledingpand van Hudson’s Bay

Beeld: Hudson´s Bay

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN