• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Brits accessoirelabel Radley London opent eerste Nederlandse winkel

Brits accessoirelabel Radley London opent eerste Nederlandse winkel

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Accessoirelabel Radley London heeft een eerste Nederlandse winkel geopend. Dit heeft het Britse merk gedaan in Bataviastad Fashion Outlet, zo wordt gemeld in een persbericht.

“We zijn verheugd om een vleugje Londen naar Nederland te brengen met onze nieuwe winkel in de prachtige Batavia Stad Fashion Outlet. Hoewel we via onze website ook verzenden naar Nederland, wordt dit onze eerste fysieke showcase,” aldus Kevin Morris, Hoofd Retail bij Radley London, in het persbericht. “We kunnen niet wachten tot Nederlandse fans de kans krijgen om onze collecties voor het eerst persoonlijk te ontdekken en liefhebbers van een Britse eclectische stijl en goed vakmanschap verliefd te laten worden op het merk. Dit is onze eerste stap op de Nederlandse markt en we kunnen niet wachten om verder te groeien. “

Radley London focust onder andere op tassen, portemonnees en geschenken. Het merk focust zich op ‘moderne, toegankelijke en betaalbare luxe’, aldus het persbericht.

Beeld: Radley London

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

bataviastad fashion outlet
Bradley london