• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Canada Goose breidt online retail uit in Europa

Canada Goose breidt online retail uit in Europa

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Liefhebbers van Canada Goose in Engeland en Frankrijk kunnen nu via de algemene site van het merk winkelen. Het Canadese jassenmerk heeft de online retail uitgebreid om deze twee belangrijke Europese markten te omvatten.

Het bedrijf besloot in deze twee landen uit te breiden om tegemoet te komen aan de grote vraag naar de bekende gewatteerde parka’s en jassen. Engeland en Frankrijk zijn inmiddels twee van de grootste en hardst groeiende markten van het merk, dat in de afgelopen tien jaar met 2000 procent is gegroeid.

Naast het uitgebreide aanbod op de site, biedt deze ook de mogelijkheid de juiste pasvorm te vinden met een geavanceerd passysteem. De nieuwe herfst/winter 2016 collectie is vanaf de lancering op de site te koop.

Canada Goose begon pas vorig jaar met de online verkoop via een eigen webshop in de Canadese thuismarkt. Het merk bestaat inmiddels 60 jaar en is in de afgelopen tien jaar fors gegroeid. Zo bedroeg de omzet in 2005 nog 5 Canadese dollar (3,5 miljoen euro), en in 2015 300 miljoen Canadese (212 miljoen euro).

Het merk onthulde ook plannen om later dit jaar twee flagshipstores te openen in Toronto en New York.

Canada Goose