• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Coach opent eerste winkel in Parijs

Coach opent eerste winkel in Parijs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse accessoire- en lifestylemerk Coach gaat dit najaar zijn eerste flagship store in Parijs openen. Het wordt gehuisvest in een voormalige Hugo Boss winkel aan de prestigieuze Rue Saint-Honoré. Dat bevestigde het bedrijf gisteren.

De nieuwe winkel telt ruim 2.000 vierkante meter en twee verdiepingen. Het interieur wordt ontworpen door creatief directeur Stuart Vevers in samenwerking met interieurontwerper William Sofeld. De locatie wordt met luxe materialen, waaronder een centrale mahoniehouten en stalen trap, afgewerkt voor een moderne, luxe uitstraling die typerend is voor de nieuwe Coach winkels, aldus het bedrijf.

"De opening van onze eerste flagship store in Parijs is een doorslaggevend moment voor onze uitbreiding in Europa en vertegenwoordigt onze groeiende positie in de modewereld," zei Nigel Darwin, voorzitter van Coach in Europa, in een persverklaring.

De nieuwe winkel zal het complete assortiment voor dames en heren bieden, waaronder ready-to-wear, schoenen, zonnebrillen, sieraden, horloges en parfums.

Coach