Denham opent twee nieuwe winkels in Japan

Onder de onlangs gesloten joint venture met Look Incorporated Japan heeft Denham Group BV afgelopen week twee nieuwe winkels geopend in Yokohama en Nagoya in Japan. Dat heeft het Amsterdamse denimlabel bekendgemaakt.

De nieuwe Denham-vestiging in Yokohama, een stad ten zuiden van Tokyo, telt een winkeloppervlak van 200 vierkante meter en bevindt zich in het nieuwe Marine & Walk winkelcentrum. Daar zit het jeansmerk omringd door merken als Masterpiece, Kit and Ace en Margaret Howall. De winkel bevat de gehele collectie van Denham broeken en bovenstuks voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

De tweede nieuwe winkel bevindt zich in Nagoya, een wat kleinere stad in het midden van Japan. Het nieuwe filiaal, gevestigd in het stationsgebouw van Nagoya, telt een winkeloppervlak van 65 vierkante meter. Net als in Yokohama, is ook hier de gehele Denham-collectie voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar. Beide winkels bieden daarnaast sieraden van Ocean Republic en The Last Conspiracy en lederaccessoires van Superior Labour in Okayama aan.

De twee nieuwe winkels zijn ingericht volgens het retailconcept van Denham, met helder witte muren, een houten vloer, planten en vintage meubels. Daaraan is tevens antieke Japanse verlichting toegevoegd. Beide filialen hebben een speciaal element: de winkel in Nagoya heeft een ‘statement-muur’ van indigo en bij de vestiging in Yokohama staat buiten bij de voordeur een bad, onderdeel van Denham’s International Service Co. concept waarbij consumenten worden aangemoedigd hun jeans te laten wassen door winkelpersoneel.

In 2009 betrad Denham voor het eerst de Japanse markt met een winkel in Daikanyama, Tokyo. Onder leiding van Hiroaki Negishi, CEO van Denham Japan, is het aantal winkels in Japan inmiddels uitgegroeid tot 23. Onder de joint venture hoopt Denham het aantal filialen voor 2020 uit te kunnen breiden naar 50.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN