• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dit zijn de mode categoriewinnaars van ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’

Dit zijn de mode categoriewinnaars van ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Gisteren was het weer zover: de categorieprijzen van de Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards The Netherlands werden weer uitgereikt. De awards zijn onderdeel van de ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020 prijzen. Later dit jaar zullen de hoofdprijzen nog worden uitgereikt, maar voor nu zet FashionUnited de mode winnaars op een rijtje.

Bij de fysieke winkels gingen zeven moderetailers met de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020’ naar huis. In de categorie ondermode sleepte Hunkemöller de titel in de wacht. Runnersworld ging naar huis met de prijs in de categorie sport. Bij de damesmode ontving The Stone de award, bij herenmode Only for Men. Zeeman kwam als winnaar uit de bus in de categorie kindermode en in de categorie baby. Schuurman Schoenen mag zich nu een jaar lang de beste winkelketen noemen in de categorie schoenen. Last but not least sleepte Bever de prijs in de wacht in de categorie outdoor.

Modebedrijven uitgeroepen tot winnaars bij ‘ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020’

Bij de webshops nam Hema de prijs in de categorie baby mee naar huis. Only for Men, The Stone, Bever en Hunkemöller sleepte ook online de prijs in de wacht voor de categorie waar ze al eerder mee gewonnen hadden. Intersport nam de prijs mee naar huis in de categorie sport en Kleertjes.com kreeg de titel in de categorie kindermode. Omoda ontving de prijs voor beste webshop in de categorie schoenen.

De winnaars worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld. Dit jaar stemden in totaal 215.000 mensen op de genomineerden.

Beeld: Only for Men

ABN Amro Retailer of the Year 2019-2020
Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020
Webshop Awards The Netherlands