• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Dstrezzed fall-winter collectie 2015

Dstrezzed fall-winter collectie 2015

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Dstrezzed The Luxury Vintage Co. presenteert zijn Fall/Winter collectie 2015. De collectie wordt gekarakteriseerd door zijn iconische kleding met een vintage touch. Van mooie wollen knits, tot twill parka’s en een jogging pantalon. De collectie is uniek in stijl, superieur in comfort en functionaliteit, onderbouwd met de hoogste vorm van kwaliteit.

Dstrezzed The Luxury Vintage Co. is ontstaan in 2010. Inmiddels is het uitgegroeid tot een totaalcollectie die verkocht wordt in 14 landen. In augustus 2014 heeft Dstrezzed haar eerste conceptstore ‘Magasin Dstrezzed’ geopend op de Kammenstraat 34 in Antwerpen. Naast dat hier de gehele collectie verkrijgbaar is kun je ook de totaalbeleving rondom het merk proeven.

Functionele, comfortabele kleding met een vintage look voor de ‘echte’ man. Dstrezzed The Luxury Vintage Co. wilt met zijn kleding de jongvolwassen man aanspreken (25+). Dstrezzed staat voor functionele, comfortabele kleding met een vintage touch. Kleding waarin de ‘echte’ man, zoals de naam al zegt, lekker kan Destressen. Daarnaast staat kwaliteit ook hoog in het vaandel, wat zich uit in luxueuze stoffen, onderscheidende bewerkingen, maar vooral de rijke uitstraling van het product.

Dapper chique & Casual Cool

De Fall/Winter 2015 collectie van Dstrezzed Luxury Vintage Co. bestaat uit jassen, colberts, gilets, De collectie wordt gekenmerkt door de 4 basiskleuren navy-blauw, army-groen, dark-brown en midnight-black, die ruim aangevuld worden met de accentkleuren ice-blue, old pink, rust en curry. Buiten de cleane en effen items wordt er ook gebruikt gemaakt van verschillende opdrukken met hemden, sweaters, t-shirts, broeken, tassen, sjaals en mutsen. tekst, camouflage-, bloemen- en andere all-over prints.

Dstrezzed The Luxury Vintage Co. Fall/Winter 2015 ligt per juli 2015 in de winkels.

De prijzen liggen tussen de 29,95 en 349,95 euro.

Bekijk de nieuwe collectie in de Dstrezzed webshop.

Dstrezzed
Partner Content