• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Gucci lanceert exclusieve online collectie

Gucci lanceert exclusieve online collectie

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modehuis Gucci verkoopt de collecties al online, maar komt nu met iets nieuws: een speciale collectie die alleen via Gucci.com verkrijgbaar is. De online only collectie ‘Gucci Garden’ wordt gelanceerd op 5 juli.

De exclusieve collectie is alleen verkrijgbaar in webwinkels in de Verenigde Staten, Canada, het vaste land van Europa, Zuid-Korea, Japan, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten. De items zijn verkrijgbaar via de webshop, maar klanten kunnen de collectie ook via tablets in de winkels kopen. Klanten kunnen zelf kiezen of ze de bestelde items thuis of in de winkel laten bezorgen.

De Gucci Garden Collection bestaat uit items met prints van bloemen, vogels, slangen, vlinders en lieveheersbeestjes. In de exclusieve online collectie zijn onder meer een plissé maxi-jurk, shirt met lange mouwen en sjaal, een lange en korte plissé-rok en jaren zeventig-shirts te vinden. Verder zit er ook nog een zijden bomberjack met lurex details in de collectie, evenals een omkeerbaar wollen-kasjmier vest met zijden print, een neopreen sweatshirt, een katoenen T-shirts en een flared denim met patches en borduringen.

Beeld: Gucci

Gucci