Een nieuwe mijlpaal in de herstructurering van Gerry Weber, aldus de groep in een persbericht. Het Duitse bedrijf heeft een overeenkomst bereikt met werknemers vertegenwoordigers over de volgende stappen van de herstructurering.

De nieuwe stap in het proces bij Gerry Weber heeft als resultaat dat 120 Duitse winkels worden gesloten en 454 fulltime banen zullen verdwijnen. “Na moeilijke maar altijd eerlijke onderhandelingen met de vertegenwoordigers, hebben we snel een overeenkomst bereikt om de toekomst veilig te stellen,” aldus Florian Frank, Chief Restructuring Officer van Gerry Weber International AG, in het persbericht. “We zijn zeker dat we op deze manier Gerry Weber terug kunnen leiden naar de weg van succes.”

Gerry Weber heeft eind januari uitstel van betaling aangevraagd en zet extra vaart achter de herstructurering bij de groep. Nadat de omzet in het eerste halfjaar van 2018 was achtergebleven bij de verwachtingen kondigde de groep al een herstructureringsplan aan en veranderingen in het businessmodel.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN