• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hudson's Bay naar Amsterdam, Tilburg en Breda

Hudson's Bay naar Amsterdam, Tilburg en Breda

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Canadese warenhuisconcern heeft de locaties van haar eerste vier winkels in Nederland bekendgemaakt. Moederbedrijf HBC heeft huurovereenkomsten gesloten voor in totaal bijna 50.000 vierkante meter winkelvloer voor filialen van Hudson's Bay en Saks Off 5th. Het bedrijf is van plan de komende twee jaar tot twintig nieuwe warenhuizen te openen in ons land Het gaat om zeventien filialen van Hudson's Bay en drie van Saks Off 5th.

Hudson’s Bay wordt gevestigd in het gebouw De Vleeshal en aan Rokin 21 en 49 in Amsterdam. De Vleeshal is een monumentaal pand tussen de Nes en de Oudezijds Voorburgwal dat momenteel wordt verbouwd. Rokin 21 en 49 zijn nieuwbouwpanden. De totale winkeloppervlakte bedraagt hier 15.800 vierkante meter. De eerste winkel van Saks Off 5th komt ook in Amsterdam in de Kalvertoren aan de Kalverstraat. Deze winkel van 4.200 vierkante meter wordt verdeeld over twee verdiepingen.

In Breda vestigt het concern zich in winkelcentrum De Barones. De vestiging van Hudson’s Bay van 16.660 vierkante meter wordt verdeeld over vijf verdiepingen met entrees vanuit De Barones en de Karrestraat. In Tilburg komt een nieuw warenhuis aan Heuvelstraat 33 in het centrum van van de stad. Naar verwachting gaan alle winkels in de loop van 2017 open.

Bekijk de winkels op de kaart. Open het menu via de button in de bovenbalk om te filteren per vestiging.


hudson bay
Hudson's Bay