• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • J.Crew opent damesmodewinkel in Parijs

J.Crew opent damesmodewinkel in Parijs

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

J.Crew heeft in de wijk Marais in Parijs een winkel geopend waar alleen dames terecht kunnen. Het Amerikaanse merk was al aanwezig in Frankrijk met de webwinkel, maar had nog geen fysieke vestiging. Een speciale mannenmodewinkel zit er ook aan te komen, tevens in de Marais, dit najaar.

G-star had het in 2012 al door: vrouwen winkelen anders dan mannen. Ze willen zichzelf ongegeneerd lang in de spiegel bekijken en houden van een boetieksfeer. Het jeansmerk opende daarom een speciale damesmodewinkel in Amsterdam. Ook Denham opende een women's only filiaal in de stad. De vestiging heeft vooral een frissere en modernere uitstraling, in vergelijking met andere winkels van het denimmerk.

De damesmodewinkel van J.Crew in Parijs is 1800 vierkante meter groot. De sfeer is warm met licht houten vloeren, een wit plafond, zwarte zuilen en meubels van hout, staal en grijs marmer. "De winkel biedt een selectie van stukken die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de damescollectie en uit de limited edition stukken van de J.Crew Collection," laat het merk weten aan FashionMag.

J.Crew heeft twee stylisten in dienst voor privé-afspraken met consumenten.

De damesmodewinkel is niet alleen de eerste winkel van het Amerikaanse merk in Frankrijk, het is ook de eerste winkel op het Europese vasteland. Het merk heeft wel al vijf winkels in Groot-Brittannië.

J CREW