Kijken: het nieuwe winkelconcept van Esprit

Esprit heeft het nieuwe winkelconcept onthuld. De winkel in Beijing had de primeur, zo blijkt uit het persbericht. Met het nieuwe concept wil het modemerk de klant in het hart van de shopping ervaring plaatsen, aldus het bericht.

Het concept is ‘clean en open’ waardoor het product echt centraal staat. De winkel is voornamelijk grijs, beige en wit met hier en daar een detail in een felle kleur. Het logo van Esprit is uitgesmeerd over de hele façade van de winkel. “De nieuwe winkel in Beijing stelt het merk tentoon. Met de verrassende en functionele design details en de lichte en sociale plekken denken we dat dit een goed beeld is van Esprit,” aldus CEO van de Esprit Group, Anders Kristiansen, in het bericht.

Nog een belangrijke verandering in het concept is de kassa. Deze is verplaatst naar het midden van de ruimte en heeft een make-over gekregen. Het moet daardoor niet alleen een plek zijn waar kan worden afgerekend, maar ook ‘klanten uitnodigen om te blijven, te praten en het Esprit merk verder te beleven’, aldus het bericht. De toonbank is dan ook onderdeel van een lange tafel waar aan gezeten kan worden.

Kijken: het nieuwe winkelconcept van EspritKijken: het nieuwe winkelconcept van EspritKijken: het nieuwe winkelconcept van Esprit

Beeld: Esprit

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN