• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mango opent winkels op Amazon Europe

Mango opent winkels op Amazon Europe

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Spaanse moderetailer Mango is een samenwerking aangegaan met Amazon Europe. Het merk was al sinds 2010 vertegenwoordigd met een eigen winkel op de Amerikaanse website van Amazon, maar sinds kort kunnen ook klanten in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië voor het merk terecht bij Amazon.

Het assortiment van de webwinkel verschilt per land. Zo kunnen Duitse en Franse klanten bij de Mango winkel op Amazon terecht voor Mango Man, Mango Kids en de grote maten lijn voor vrouwen Mango Violeta. In Groot-Brittannië kunnen klanten daarnaast ook terecht voor kleding, accessoires en schoenen van het hoofdmerk Mango.

“Amazon-klanten houden van Mango, en met de lancering van deze online winkel op Amazon Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland kunnen klanten nu nog makkelijker de mode van het merk kopen,” vertelt Sergio Bucher, vice-president Amazon Fashion Europe, aan Textilwirtschaft.

Wanneer klanten items van Mango bestellen bij Amazon, zal de verzending binnen drie tot vier werkdagen plaatsvinden. De kosten hiervoor bedragen 2,95 euro voor alle bestellingen van minder dan 29,99 euro. Het internet is een belangrijk verkoopkanaal voor Mango: in 2014 bedroeg de online omzet van het bedrijf 2 miljard euro.

Amazon
Mango