• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • &Other Stories maakt debuut op Tmall

&Other Stories maakt debuut op Tmall

Door Danielle Wightman-Stone

bezig met laden...

Scroll down to read more

&Other Stories, het damesmodemerk van het Zweedse modeconcern H&M maakte bekend dat het dit najaar een Tmall flagshipstore zal openen. Daarmee wordt de online marktplaats Tmall, eigendom van de Alibaba Group, het eerste officiële retailkanaal van het merk in China.

De &Other Stories Tmall winkel zal collecties voeren die ontworpen zijn in de drie ateliers in Parijs, Stockhom en Los Angeles, waaronder schoenen, tassen en sieraden, alsmede confectie, zo meldt het persbericht.

”Deze samenwerking vormt een belangrijke stap in onze langdurige samenwerking met H&M Group merken, en we verheugen ons op onze voortgezette samenwerking om de Chinese consumenten betere winkelervaringen te bieden,” zei Jessica Liu, algemeen directeur van Tmall Fashion and Luxury.

Managing director van &Other Stories, Sanna Lindberg, voegde daaraantoe: “We verheugen ons op de lancering dit najaar en hopen onze Chinese klanten snel te leren kennen en hun interpretaties van onze prachtstukken te zien.”

&Other Stories wordt het vierde merk van H&M op Tmall, in navolging van het gelijknamige merk H&M, H&M Home vorig jaar, en de opening van een Monki flagshipstore in 2016.

&Other Stories, dat in 2013 gelanceerd werd, heeft wereldwijd 70 winkels, terwijl zijn webshop momenteel aan 15 landen in Europa, de Verenigde Staten en Korea levert.

Dit artikel verscheen eerder op fashionunited.uk. Vertaling en bewerking door Wendela van den Broek.

Alibaba
H&M
OTHER STORIES
Tmall