Twee nieuwe Nederlandse winkels voor Essentiel Antwerp

De eerste twee winkels van Essentiel Antwerp in Nederland zijn een succes. Daarom breidt het Belgische label verder uit met nieuwe winkels in Haarlem en ‘s-Hertogenbosch.

De winkel in Haarlem wordt gevestigd aan de Zijlstraat, in het pand waar voorheen Geddes & Gilmore zat. De Haarlemse vestiging heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter en opent op 5 mei.

In ‘s-Hertogenbosch strijkt Essentiel Antwerp neer in het pand aan de Fonteinstraat. Dat is een bijzondere locatie, want de afgelopen 100 jaar was het pand van familiebedrijf Jos van Rosmalen. Het pand heeft een oppervlakte van 148 vierkante meter en zal ‘een shoppingparadijs voor vrouwen’ worden. De winkel opent op 13 mei zijn deuren.

Oprichters Inge Onsea en Esfan Eghtessadi starttten het label in 1999 met een basic t-shirt collectie, maar wisten dat uit te bouwen tot een internationaal modemerk dat inmiddels in 40 landen wordt verkocht.

FashionUnited sprak met Esfan Eghtessadi tijdens de opening van de flagshipstore aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Lees het interview hier: Essentiel Antwerp: “Het gevoel in de winkel moet kloppen”

Beeld: Essentiel Antwerp

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN