Fred X Yara | Take a walk on the wild side
Fred X Yara | Take a walk on the wild side

Third times a charm! Na twee succesvolle schoenencollecties lanceren Fred de la Bretoniere en Yara Michels nu met enthousiasme een derde capsule collectie. Een speelse collectie die je de hele dag een glimlach bezorgt, die elke outfit onderstreept en waarmee je de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet loopt.

Yara: "De designs gaan van platte instapper tot hoge hak - in zebraprint suède en in lak. Met speelse on-trend kleuren zoals frisgroen en terracotta, of juist klassiek donkerblauw. Ze lopen bizar lekker en passen bij ontelbaar veel looks. Naar je werk onder een pak, op date night, naar het strand of terras, een zomerse bruiloft of juist relaxt met een jeans. Het zijn - net als wij vrouwen - echte multitaskers."

Fred X Yara | Take a walk on the wild side

De nieuwste Fred X Yara collectie is anders dan de vorige twee. Geen espadrilles dit seizoen, maar elegante, vrouwelijke sandaaltjes in diverse hoogtes. In on-trend lakleer en zebraprint, klassiekere - zelfs basic - modellen die essentieel zijn in elke kast. Bij elke kleur en print is een bijpassend tasje. Dat is een klassieker in het Fred de la Bretoniere-assortiment, met Yara's twist. Een perfect everyday-tasje met verstelbaar crossbody koord.

Yara: “Deze toegankelijke maar onverwachte kleuren spraken me dus meteen aan toen ik eindeloos door kleurstalen bladerde, en het lak maakt ze stoer, modern en uitgesproken. De zebraprint is hét dierenmotief van nu - move over luipaard en slang! - dus daar wilde ik sowieso iets moois mee doen. Het is net iets eleganter dan luipaard en eindeloos te combineren door de beige basis.”

Fred X Yara | Take a walk on the wild side

Yara wil met deze collectie vrouwen uitdagen om op avontuur te gaan, weg van de gebaande paden. Dit zijn schoenen voor vrouwen die genieten van kleine dingen en hun toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet gaan. Daarbij hoopt Yara mee te geven: enjoy the journey, not just the end goal. Take a walk on the wild side!

Over Yara Michels

Yara Michels (29) is één van de allereerste en meest toonaangevende fashion influencers van Nederland, met op Instagram en Youtube zo’n 200.000 volgers. Online geeft Yara een persoonlijke kijk in haar leven. Ze is hoofdredactrice van millennial vrouwentitel LINDA.meiden en presenteert televisieprogramma’s. Kortom; een creatieve duizendpoot. De rode draad in haar werk is het empoweren van jonge vrouwen door het delen van ervaringen en tips waarmee het leven van haar volgers net wat vrolijker, gelukkiger of beter wordt. In de designs van Fred de la Bretoniere staan krachtige vrouwen altijd centraal, en is aandacht voor detail en het samenwerken met en versterken van locale producenten belangrijk. Daarin zitten Fred en Yara in deze collectie mooi op één lijn.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar op www.freddelabretoniere.com, in de Fred de la Bretoniere brand stores en bij geselecteerde partners. Prijzen variëren van €119,95 tot €139,95.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN